
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, επέστρεψε νωρίτερα από τις Βρυξέλλες όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κοινότητας Χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.
Ειδικότερα, αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Στη συνέχεια μετέβη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη.
Εκεί ενημερώθηκε από τον Αρχηγό και τους επιτελείς του Πυροσβεστικου Σώματος για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης που είναι σε εξέλιξη στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα με κύρια την φωτιά στα Δερβενοχώρια όπου οι προσπάθειες των δυνάμεων επικεντρώνονται στην περιοχή της Νέας Ζωής Μάνδρας και του οικισμού των Ποντίων Ελευσίνας.
Στη σύσκεψη μαζι με την ηγεσία του ΠΣ συμμετείχαν Βασίλης Κικίλιας, Βαγγέλης Τουρνάς, Άκης Σκέρτσος, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Θανασης Κοντογεώργης και Βασίλης Παπαγεωργιου.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τις φωτιές ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr