X

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί συναντήθηκε με τους μουσικούς Desmond Child και Φοίβο στο Μέγαρο Μαξίμου [Εικόνες]

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τους Desmond Child και Φοίβο Τασσόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γράφει: TheToc team

Με τους γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, Desmond Child και Φοίβο Τασσόπουλο συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους δύο στιχουργούς και συνθέτες για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Διαβάστε Επίσης

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το αίτημα υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών στην Αθήνα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος διεθνώς, ενώ επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο Παρθενώνας, ως κορυφαίο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, να βρίσκεται στην ολότητά του στη φυσική του θέση.

Δείτε τις φωτογραφίες: