Ο Επίτιμος στηρίζει Κυριάκο και αδειάζει τη Ντόρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για όλους και για όλα. Για την αδελφή του, τον επίτιμο, το επίθετό του και τον Ευάγγ. Μεϊμαράκη.

kuriakos-o-kwnstantinos-mitsotakis-stirizei-tin-upopsifiotita-mou
SHARE THIS
0
SHARES

«Μέσα στη λίστα αυτών που θα υπογράψουν την υποψηφιότητά μου είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» ισχυρίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε πως «έχουμε μια πολύ καλή προσωπική σχέση αλλά είναι κοινό μυστικό πως δεν βλέπουμε την πολιτική από το ίδιο πολιτικό πρίσμα. Νομίζω ότι έχει μια άλλη αντίληψη για το πως βλέπει την Νέα Δημοκρατία, από αυτήν που έχω εγώ».

Για το επίθετό του είπε «Ξέρω ότι πολλοί δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου» ενώ για τους συνυποψήφιούς του είπε πως «όσοι περισσότεροι υποψήφιοι, τόσο το καλύτερο».

Για το ιδεολογικό στίγμα της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε να φανεί η Νέα Δημοκρατία δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών» ενώ τέλος αναφερόμενος στον κ. Μεϊμαράκη δήλωσε ότι «ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό» και συνέχισε υποστηρίζοντας πως «δεν είναι απαραίτητο να είναι νέος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αρκεί να λέει την αλήθεια».

Φωτογραφία Sooc

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook