Κωνσταντοπούλου: διακομματικό γαμήλιο πάρτι

Σε διακομματική... συνάντηση εξελίχθηκε το γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Παρόντες πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βουλευτές άλλων κομμάτων.

kwnstantopoulou-diakommatiko-gamilio-parti
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σε διακομματική... συνάντηση εξελίχθηκε το γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο FUZΖ στην Πειραιώς, καθώς εκεί ήταν οι κυρίες Ραχήλ Μακρή και Ελίζα Βοζενμπεργκ, ο Προκόπης Παυλόπουλος (οι δύο τελευταίοι γνωστοί της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και από τη δικηγορία) αλλά και ο Νότης Μαριάς.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε επιλέξει ένα γαλάζιο στράπλες φόρεμα

Μάλιστα, η Ραχήλ Μακρή έδωσε και είδηση σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, αφού τους είπε πως θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με οποιοδήποτε τρόπο, είτε είναι στα ψηφοδέλτιά του είτε όχι όπως διευκρίνισε.

Και αυτό γιατί, όπως εξήγησε, θεωρεί πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να έχει αύριο καθαρή εντολή και να κυβερνήσει αυτοδύναμο, έτσι ώστε να φύγουν από το πολιτικό προσκήνιο Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψαν τη χώρα, όπως είπε.

Παρόντες επίσης, πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, και φυσικά ο πανευτυχής μπαμπάς της νύφης, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε επιλέξει ένα πράσινο στράπλες φόρεμα, ενώ οι κυρίες Βόζεμπεργκ και Μακρή είχαν συμπέσει στην ενδυματολογική τους επιλογή, με ένα ολόλευκο φόρεμα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook