Λαφαζάνης: Η ΛΑ.Ε. εμπόδιο στην αυτοδυναμία της ΝΔ

Όπως επισημαίνει σχετικά, «ξέρουν οι πάντες τον πόνο του Κυρ. Μητσοτάκη για τη με κάθε μέσο απόκτηση της αυτοδυναμίας και ότι η είσοδος της ΛΑ.Ε στη Βουλή».

lafazanis-i-lae-empodio-stin-autodunamia-tis-nd
SHARE THIS
0
SHARES

Για «ψευτοευρήματα» και «δημοσκοπικά κατασκευάσματα» κάνει λόγο, σε δήλωσή του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή πρόσφατη δημοσκόπηση.

Όπως επισημαίνει σχετικά, «ξέρουν οι πάντες τον πόνο του Κυρ. Μητσοτάκη για τη με κάθε μέσο απόκτηση της αυτοδυναμίας και ότι η είσοδος της ΛΑ.Ε στη Βουλή, η οποία όλα δείχνουν ότι θα επιτευχθεί και με καλό ποσοστό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταστήσει αυτήν την αυτοδυναμία ανέφικτη.

Δεν είναι δυνατόν, όμως να φθάνει η Πειραιώς και τα όργανα της σε τέτοια ρεζιλίκια και σε τέτοιο σημείο αναξιοπιστίας και εξευτελισμού ώστε να σβήνουν, προς τέρψιν του ΣΥΡΙΖΑ, την ΛΑ.Ε από τον πολιτικό χάρτη», υποστηρίζει και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ:

«Κύριε Μητσοτάκη ότι δεν μπορείτε να επιτύχετε με την καταστροφική πολιτική σας και τις ανύπαρκτες διαφορές σας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδύνατον να το περισώσετε με την εμπαθή δημοσκοπική χειραγώγηση, η οποία έχει, δυστυχώς, καταστεί μια επικερδέστατη δραστηριότητα, χωρίς κανένα έλεγχο και καμιά ανεξάρτητη εποπτεία».

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook