Λακόπουλος κατά Πολάκη: Ένας κουτσαβάκης του ίντερνετ - Ανοιχτή πληγή για τον ΣΥΡΙΖΑ, "σωσίβιο" για τον Μητσοτάκη

"Το λούμπεν "θεριακλίκι" είναι βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη. Τα "Άπαντα Πολάκη" είναι βίβλος καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ", γράφει χαρακτηριστικά.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Λακόπουλος Πολάκης

Απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς είναι μερικοί μόνο από τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος για τον Παύλο Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον "ανοιχτή πληγή" για τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο Πολάκης σωσίβιο για τον Μητσοτάκη και στην υπόθεση Λιγνάδη- Μενδώνη – Δεν πάει άλλο" είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στο σάιτ anoixtoparathyro.gr.

Ο ίδιος επικρίνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει ότι με τον ασύδοτο λόγο του προκαλεί ζημιά στον Αλέξη Τσίπρα και στο κόμμα του.

"Κάθε φορά που μιλάει ο Πολάκης στη ΝΔ κάνουν πάρτι. Γιατί βρίσκει ακροατήριο καταγγέλλοντας το "αγροίκο πρόσωπο" της Αριστεράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι τοξικός για το κόμμα του γιατί είναι τοξικός ο δημόσιος λόγος του. Το λούμπεν "θεριακλίκι" είναι βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη. Τα "Άπαντα Πολάκη" είναι βίβλος καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ", γράφει χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, επισημαίνει ότι με αυτόν τον πολιτικό λόγο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ελπίδες να επιστρέψει στην εξουσία:

"Ουδείς τον εξουσιοδότησε να παίζει τον πορτ παρόλ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με βλακώδεις απειλές γκεμπελικών συνειρμών: "Θα ξανάρθουμε και θα είναι αλλιώς". Έτσι δεν θα ξανάρθουν".

Ολόκληρο το άρθρο του Γ. Λακόπουλου

Είναι επιστήμονας – γιατρός. Ήταν υπουργός και είναι βουλευτής. Ανήκει σε προοδευτικό κόμμα που έχει σε υψηλή προτεραιότητα τα δικαιώματα των πολιτών, την ευπρέπεια του λόγου, τον πολιτικό πολιτισμό και το δημόσιο ήθος. Στοιχεία που εκπροσωπεί με επάρκεια ο επικεφαλής αυτού του κόμματος..

Κι όμως ο Παύλος Πολάκης δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι ο σκηνοθέτης που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο προσκήνιο της επικαιρότητας ονομάζεται Λιγνάδης και όχι "Λιγδιάρης". Ότι είναι πλέον κατηγορούμενος και δικαιούνται να υπερασπιστεί στον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά είναι ψιλά γράμμα αυτά για κάποιον που προβάλλει ότι γι’ αυτόν δεν ισχύουν οι νόμοι. Όταν ο αρμόδιος για την Υγεία κοινοτικός Επίτροπος τον επέκρινε γιατί, ως υπουργός κοινοτικής χώρας, κάπνιζε σε κλειστό χώρο του απάντησε: "Δεν θα μου πει πότε θα κόψω το κάπνισμα".

Ίσως τον παρασύρει ο χυδαίος υπολογισμός: "Μιλάτε για το κάπνισμα; Όσες φορές το αναφέρατε, τόσες ψήφους πήρα!"

Ή δεν καταλαβαίνει. Αν είναι καπνιστής ας το κουβεντιάσει με τον γιατρό του. Αλλά για το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους απαγορεύεται για όλους.

Το πρόβλημα Πολάκη έχει επισημανθεί και από τον Αλέξη Τσίπρα: "Πάρτε του το πληκτρολόγιο". Φωνή βοώντος. Κανείς δεν του το πήρε. Συνεχίζει απερίσκεπτα να το θέτει στην υπηρεσία της… ΝΔ. Του οφείλει και για τη εκλογική νίκη τής το 2019.

Ο Πολάκης δεν περιορίζεται καν στο χώρο της κομματικής ευθύνης του. Παρεμβαίνει σε όλα και ανατινάζει κυρίως το κόμμα του. Μια απεχθής φιγούρα που εκθέτει ένα κόμμα.

Το έκανε και με την υπόθεση Λιγνάδη- Μενδώνη. Έβγαλε τον Μητσοτάκη από τη γωνία, όταν έπιασε πληκτρολόγιο: "Ο Μητσοτάκης προσωπικά επέλεξε και με αλλαγή νόμου τοποθέτησε τον παιδεραστή Λιγνάδη, πρόεδρο στο Εθνικό Θέατρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός ο άνθρωπος ψηφίζει νόμους. Αν τον δίκασε ήδη και ξέρει με αποδείξεις ότι τον διάλεξε ο Μητσοτάκης γιατί δεν το λέει και στον Τσίπρα να τον καταγγείλει και κάθεται και ρωτάει στη Βουλή;

Χωρίς το Πολάκη ο Μητσοτάκης θα κατάπινε τη γλώσσα του. Ποιος του ανέθεσε να ξεσαλώσει πάλι για τη γνωστή και μη εξαιρετέα Αγαπηδάκη και να γίνεται χειρότερός της; Γιατί δεν της καταλογίζει ό,τι νόμιζε χωρίς ακρότητες;

Ειδικά όταν επ’ αυτού τον έχει ήδη αποδοκιμάσει ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ: "Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες".

Κάθε φορά που μιλάει ο Πολάκης στη ΝΔ κάνουν πάρτι. Γιατί βρίσκει ακροατήριο καταγγέλλοντας το "αγροίκο πρόσωπο" της Αριστεράς.

Είναι τοξικός για το κόμμα του γιατί είναι τοξικός ο δημόσιος λόγος του. Το λούμπεν "θεριακλίκι" είναι βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη. Τα "Άπαντα Πολάκη" είναι βίβλος καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Διατυπώσεις όπως "αρχιψεύτη Μητσοτάκη" "ελεεινέ και τρισάθλιε αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα", "βορθροκάναλο", "ακροδεξιό ρετάλι ", "φτου σας ξεφτιλισμένοι","Νίκο Γεωργιάδη δεν είσαι αθώος, είσαι ένα βδελύγμα του ανθρώπινου είδους".

Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Είναι λόγος ασυδοσίας. Νομικός πολιτισμός μηδέν. Διατυπώσεις καταγωγίων. Χωρίς καμία απολύτως "νομιμοποίηση" και καμία "δικαιολογία".

Ουδείς τον εξουσιοδότησε να παίζει τον πορτ παρόλ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με βλακώδεις απειλές γκεμπελικών συνειρμών: "Θα ξανάρθουμε και θα είναι αλλιώς". Έτσι δεν θα ξανάρθουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μότο του είναι "μόνος μου και όλοι σας". Εκτός αν πρόκειται να αρθεί η ασυλία του. Ένας κουτσαβάκης του Ίντερνετ με οπαδούς που ενέπνεε και ο Κουτσόγιωργας: "Πες τα Μένιο".

Τα λέει και τον αποθεώνουν οι φαν του: "Παύλο, δώσε πόνο στα λαμόγια". Αλλά το έργο "Ο κουζουλός – τρελός του χωριού" δεν κόβει εισιτήρια" . Ακυρώνει τον αριστερό λόγο, την πολιτική ευπρέπεια, την κρητική λεβεντιά, την ίδια την πολιτική.

Απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς. Ίσως πιστεύει ότι δρα ως εξολοθρευτής των πολιτικών αντίπαλων του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τελικά είναι ο ίδιος εξολοθρευτής του ΣΥΡΙΖΑ . Βασικό όπλο της …Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί να εκχυδαΐζει την πολιτική, αν έτσι του βγαίνει. Αλλά αυτό δεν μπορεί να βαρύνει το κόμμα του.

Ο Τσίπρας κάνει αγώνα να βάλει τον ΣυΡΙΖΑ-ΠΣ σε τροχιά επιστροφής. Αλλά όσο γάλα μαζεύει, ρίχνει μια κλωτσιά ο Πολάκης και το χύνει. Πάτησε τον Μητσοτάκη πάλι στη Βολή, και του έριξε σωσίβιο ο Πολάκης.

Είναι θλιβερό βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αντιγράφει τους καραγκιόζηδες της Δεξιάς. Γίνεται πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθυβρίζοντας σωρηδόν αντίπαλους, δημοσιογράφους, δικαστικούς. Επικίνδυνος.

Αν ο Πολάκης θέλει να είναι συμπληρωματικό μέγεθος του Γεωργιάδη, του Λοβέρδου και του Μπογδάνου, μαγκιά του. Αλλά δεν χωράει στο νέο κόμμα που πασχίζει να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση. Αλλιώς κάποια στιγμή δεν θα χωράνε οι άλλοι.

Γιατί θα πρέπει κάθε φορά ο Τσίπρας να βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα: τον διαγράφει ή να κάνει πως δεν τον ακούει; Και να προκαλεί κι από πάνω: "Με τον Αλέξη είμαστε κοντά". Μέρα με τη νύχτα είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πάει άλλο. Γιατί ένας πολιτικός αρχηγός με τον δημόσιο λόγο του πρώην- και εν δυνάμει- πρωθυπουργού θα πρέπει να χρεώνεται κάποιον φευγάτο που εκ των πραγμάτων δρα πότε σαν ανισόρροπος και πότε σαν προβοκάτορας;

Γιατί θα πρέπει οι οπαδοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απολογούνται για την προβληματική παρουσία του; Και ως πότε θα το κάνουν;".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ 10 Απρ 2021 | 15:41

Μήνυμα Τσίπρα για την δολοφονία Καραϊβάζ - "Πυρά" κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοίδη

Ο κ.Τσίπρας επιρρίπτει ευθύνες στον πρωθυπουργό και τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, καθώς όπως αναφέρει "έχουν αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος".

10 Απρ 2021 | 14:58

Ο Μνησικλής, ο Καλλίμαχος και η Ραλλία

Για όσους αναρωτιούνται πάντως για το μένος του Αλέξη Τσίπρα, της "Αυγής", του ΣΥΡΙΖΑ και της Ραλλίας για τη Μενδώνη, υπάρχει εξήγηση...

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER 10 Απρ 2021 | 13:09

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Μητσοτάκη στην οικογένεια – "Έχει σοκάρει όλη την κοινωνία"

"Η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι" διαβεβαίωσε την οικογένεια του άτυχου δημοσιογράφου ο πρωθυπουργός.

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ 10 Απρ 2021 | 12:18

Μητσοτάκης: Σε φαρμακείο της Καλλιθέας για το self test της Δάφνης - "Ήρθαμε να το πάρουμε" [Βίντεο]

Ο πρωθυπουργός πήγε στο φαρμακείο με την κόρη του για να προμηθευτεί αυτοδιαγνωστικό τεστ ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, τη Δευτέρα.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ 10 Απρ 2021 | 12:04

Χρυσοχοΐδης: Ειδεχθές έγκλημα η δολοφονία Καραϊβάζ – Πολύ σύντομα θα εντοπίσουμε τους ενόχους - Η εντολή Μητσοτάκη

Δηλώσεις μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 10 Απρ 2021 | 08:44

Γιώργος Καραϊβάζ: Εκτακτη συνάντηση Μητσοτάκη με Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για τη γρήγορη εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις 10:30 στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER 09 Απρ 2021 | 20:45

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο του Φίλιππου: "Θα λείψουν πολύ το έργο του και οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες"

Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Πρίγκιπα Φιλίππου, Δούκα του Εδιμβούργου εξέδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 09 Απρ 2021 | 20:00

Μιλένα Αποστολάκη: Γιατί έπεσε ο Γιώργος Παπανδρέου- Η απάντηση στον Νίκο Παπανδρέου

Η απάντηση της Μιλένας Αποστολάκη στη συνέντευξη του Νικου Παπανδρέου

ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ 09 Απρ 2021 | 17:31

Νίκος Παπανδρέου: Οι 5 γυναίκες που έριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου από πρωθυπουργό

Συνέντευξη του Νίκου Παπανδρέου για το πώς έπεσε από Πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 09 Απρ 2021 | 16:40

Ο διάλογος Μητσοτάκη με τους συνταξιούχους: "Να ξαναδείτε τα εγγόνια σας, να πάτε στο χωριό σας"

Να ξαναδείτε τα παιδιά σας, να πάτε στο χωριό σας, να πάτε εκκλησία χωρίς να υπάρχει ανησυχία, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους εκπρόσωπους των συνταξιούχων.

ΣΤΟ FACEBOOK 09 Απρ 2021 | 13:41

Ο Βαρεμένος και το χυδαίο σχόλιο για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων- Η απάντηση της ΝΔ

Το λογοπαίγνιο του Γ. Βαρεμένου στο Facebook που προκάλεσε την οργή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κάνει λόγιο για "πολακισμό".

ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ 09 Απρ 2021 | 12:33

Συνάντηση Μητσοτάκη με συνταξιούχους στο Μαξίμου: "Πρέπει όλοι οι ηλικιωμένοι να εμβολιαστούν"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με συνταξιούχους στο Μέγαρο Μαξίμου για να στείλει το μήνυμα της ανάγκης των εμβολιασμών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 09 Απρ 2021 | 11:22

Πρέσβης Βενεζουέλας: Ο Ιάσονας Πιπίνης για τη σεξουαλική κακοποίηση γυναικών υπαλλήλων- Ο Τσίπρας τα γνώριζε

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς, δεν ήταν με την πλευρά των θυμάτων", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Πιπίνης σε ανάρτησή του στο facebook.