X

Λεβέντης: Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς

Να κοπούν από 200 ευρώ από κάθε συνταξιούχο ώστε να αγοραστούν νέα σύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Γράφει: TheToc team

Να κοπούν από 200 ευρώ από κάθε συνταξιούχο ώστε να αγοραστούν νέα σύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις. Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Είμαι ανήσυχος, διότι η Τουρκία απειλεί εκ του ασφαλούς και η Ελλάδα... χτενίζεται. Το υπέρτατο πράγμα για τον Τσίπρα είναι να κάθεται στην εξουσία» συνέχισε ο Β. Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίσης σκληρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «και οι δύο είναι άχρηστοι».