Λεβέντης σε Σταύρο: Δεν θα μου πεις εμένα να μην καπνίζω

Οκτώ ολόκληρες ώρες κράτησε η συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή αλλά έχει ενδιαφέρον ποιος πήρε πρώτος το λόγο σε αυτήν.

lebentis-se-stauro-den-tha-mou-peis-emena-na-min-kapnizw
SHARE THIS
0
SHARES

Οκτώ ολόκληρες ώρες κράτησε η συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή αλλά ξεκίνησε με τη γνωστή συζήτηση ποιος θα καπνίσει και ποιος όχι.

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο πρώτος μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, είπε στους ομοτράπεζούς του ότι «έρχεται η άνοιξη και δεν θέλω να το κάνετε ντουμάνι εδώ μέσα. Σας παρακαλώ να μην καπνίσετε, δεν μπορώ όλη αυτή την κάπνα».

Ο πρωθυπουργός συμφώνησε και υποσχέθηκε να μην καπνίσει όσο ώρες διαρκέσει η σύσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (με τα γνωστά πουράκια του) είπε «Εγώ δεν πρόκειται να καπνίσω, θα σεβαστώ την επιθυμία σου, όση ώρα κι αν χρειαστεί να μείνουμε εδώ μέσα», αλλά εκείνες που αντέδρασε και μάλιστα με αφοπλιστικό επιχείρημα ήταν ο Β. Λεβέντης ο οποίος απάντησε επί λέξη: «Δεν θα μου πεις εμένα να μην καπνίζω. Ο παππούς μου κάπνιζε και έζησε 110 χρόνια. Δεν θα μου στερήσεις την υγεία...».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook