
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού δίνει τη δική της απάντηση στις "προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις" που δέχεται εδώ και 10 ημέρες, όπως υποστηρίζει.
Η ανάρτηση της κ. Λινού έρχεται στον απόηχο των αναρτήσεων του Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των οποίων άφηνε υπαινιγμούς για την κυρία Λινού αναφορικά με την δράση της για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής φτώχειας, μέσα από την οργάνωση "ΔΙΑΤΡΟΦΗ".
Χωρίς να κατονομάζει τον κ. Πολάκη στηλιτεύει τα όσα διαδραματίστηκαν καθώς όπως αναφέρει, "περιττεύει να αναφερθεί ότι σε κανένα χώρο εργασίας, δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να απαιτεί υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους του". Η ανάρτησή της αφορά. προφανώς, το πρόσφατο περιστατικό στη Βουλή με την επίθεσή του κατά της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, περιστατικό που πυροδότησε τα μαζικά βέλη του Βουλευτή Χανίων στα κοινωνικά δίκτυα κατά της συναδέλφου του.
Η ανάρτησή της
Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα "ΔΙΑΤΡΟΦΗ", το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.
Μέχρι σήμερα, επί 9 διαφορετικές κυβερνήσεις υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το πρόγραμμα έχει δώσει 18.700.000 γεύματα σε 198.600 παιδιά, σε 9 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ειδικότερα, έχουν δοθεί περισσότερα από 2.500.000 δωρεάν γεύματα σε σχολεία σε 40 περιοχές, ακόμα και σε δυσπρόσιτες. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία αυτή η ανάγκη δεν θα υπήρχε, ή αυτό το κενό θα το κάλυπτε η πολιτεία.
Στόχος ζωής μου είναι να εφαρμόσει και η Ελλάδα καθολική σίτιση για όλους τους μαθητές, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε μια αντίστοιχη προσπάθεια το 2017 σε δημοτικά σχολεία της χώρας, αλλά δυστυχώς ο εφιάλτης της πείνας συνεχίζεται. Ακόμα και φέτος, σε ορισμένα σχολεία της χώρας μας, η επισιτιστική ανασφάλεια ξεπερνά το 50%. Γι’ αυτό, και έχω ήδη αναδείξει το θέμα στη βουλή 5 φορές, με κύρια την ομιλία μου στις 15/12 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της χώρας.
Σας καλώ όλους, λοιπόν, να ενωθούμε στην προσπάθεια να πείσουμε τους πολιτικούς, ότι όπως επενδύουμε σε βιβλία, κτήρια, και θρανία, είναι εντελώς απαραίτητο να επενδύσουμε και στην παροχή φαγητού σε όλα τα σχολεία της χώρας, έτσι ώστε να μην πεινάει ούτε ένα παιδί. Επειδή η παιδική πείνα δεν είναι ούτε κομματικό ούτε μικροπολιτικό θέμα.
Υ.Γ. Περιττεύει να αναφερθεί ότι σε κανένα χώρο εργασίας, δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να απαιτεί υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους του. Είναι κι αυτός ένας λόγος που πολλές γυναίκες, πολλοί επιστήμονες, και πολλοί ακόμη που θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα στη χώρα μας, αποφεύγουν την πολιτική.
Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις κοκορομαχίες και την εσωστρέφεια, και ας βρούμε όλοι το θάρρος όπου και να βλέπουμε αδικία, να δείχνουμε λίγο παραπάνω ευαισθησία, να λέμε συγγνώμη, και να συνεχίσουμε να πολεμάμε για την ουσιαστική αλλαγή".
Οι αναρτήσεις Πολάκη που είχαν ως στόχαστρο τη Λινού
"Κοιτα να δεις ρε παιδι μου τι γινεται !!
Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ως αισθηματιας και πονετικος αντρας αποφασιζει να καταπολεμήσει το 2021 σε 8 μήνες(!!!) τη "μοναξια και την κοινωνικη απομονωση των ατομων τριτης ηλικιας"
Βαζει λοιπον στο Περιφερειακο Ταμειο Αττικης αντιστοιχο εργο με το βαρυγδουπο αυτο τιτλο (φωτο 2-3-4)και δαπανη τριαντα χιλιαρικακια(30.000 ευρω)
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ οπως προδιαγραφει στην αποφαση εγκρισης (φωτο 4)
Μα στους ειδικους βεβαια….(φωτο 5)
Στην εταιρεια "ΠΡΟΛΗΨΗ" της κυριας Ληνου και του συζυγου της…..(φωτο 6-7-8-9-10). Κλαψτε ελευθερα…..(φωτο 5)".
"ΠΑΡΕ -ΠΑΡΕ!!
Ο,ΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ !!
Και μετα βαλε τα κλαματα!!
Υγ .άλλα 30.000 ευρω απευθειας αναθεση στην ΜΚΟ της Ληνου το 2021 απο την Περιφερεια Στερεας Ελλαδας (φωτο2-3) περα απο τα 600.000 εκεινης της χρονιας !!!!(παλι απευθειας φωτο 4)".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr