Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης έγινε πάλι έρμαιο των ακροδεξιών;

Τρία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακυρώνουν τον πρόεδρο της παράταξης Κυριάκο Μητσοτάκη

maksimou-o-k-mitsotakis-egine-pali-ermaio-twn-akrodeksiwn
SHARE THIS
0
SHARES

Τη στάση της ΝΔ στην Συμφωνία Κράτους - Εκκλησίας σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Γραφείο του Πρωθυπουργού τονίζοντας πως τρία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακυρώνουν τον πρόεδρο της παράταξης Κυριάκο Μητσοτάκη

«Μετά την ανακοίνωση της πρότασης συμφωνίας Πολιτείας-Εκκλησίας, η ΝΔ εξέφραζε επισήμως την ικανοποίησή της, διεκδικώντας μάλιστα και την πατρότητα της πρότασης συμφωνίας. Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να επιβεβαιωθεί ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ. Το ένα μετά το άλλο, πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, προεξαρχόντων του αντιπροέδρου της, 'Αδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και εσχάτως του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ακυρώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τάσσονται κατά της πρότασης συμφωνίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Δεν περιμένει κανείς ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μπορέσει να επιβληθεί στους ακραίους που ελέγχουν το κόμμα του και στους υπόγειους σχεδιασμούς τους. Περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη μία ξεκάθαρη απάντηση: Η ΝΔ παραμένει υπέρ της πρότασης συμφωνίας με την Εκκλησία της Ελλάδος ή για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ο κ. Μητσοτάκης έγινε πάλι έρμαιο των ακροδεξιών;», θέτει το ερώτημα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook