Μαξίμου: Ο Σαμαράς δεν πείθει ούτε μικρά παιδιά

Απαντώντας στη σημερινή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο κ. Σαμαράς «βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο».

maksimou-o-samaras-den-peithei-oute-mikra-paidia
SHARE THIS
0
SHARES

Απαντώντας στη σημερινή δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός «βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο», αφού «Την μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά!».

«Κατανοούμε την υπαρξιακή αγωνία του αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά... Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πολύ καλά ποιος διαπραγματεύεται σήμερα για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του» συνεχίζουν οι ίδιες πηγές.

Τέλος, σημειώνουν ότι «Η κυβέρνηση επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση. Αυτό το γνωρίζουν όλοι από την 20η Φλεβάρη και μετά. Το δε κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο! Άνθρακες, λοιπόν, ο θησαυρός. Ας μην ψάχνει για συνενόχους στην πολιτική του ο κ. Σαμαράς. Το “ουδείς αναμάρτητος” είναι αποκλειστικότητά του».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook