
Άγριος καυγάς το πρωί στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται με σφοδρότητα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα.
Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία του ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στο πρωθυπουργικό τζετ να διαβάζει «Τα Νέα» με τα πόδια απλωμένα στο κάθισμα.
Ο κ. Γεωργιάδης έψεξε την εικόνα αυτή και έκανε λόγο για ντροπή για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στον Αλ. Τσίπρα που έλεγε πως θα πουλήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και τώρα το χρησιμοποιεί κάθε λίγο και λιγάκι, με τον Δ. Βέττα να κάνει λόγο για «κουτσομπολιά».
Τότε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «ξέσπασε» αναφέροντας σχετικά: «Είναι κουτσομπολιό αυτό; Δεν τους νοιάζει τους Λαμιώτες που πάνε τα λεφτά τους; Τέτοιοι χυδαίοι, είστε, ντροπή σου, να πας να το πεις αυτό στα καφενεία στην εκλογική σου περιφέρεια, θα φας ξύλο στη Λαμία, σας βλέπω να σας κυνηγάνε στους δρόμους».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr