Μανιαδάκης: Ουδέποτε με απείλησε ο Στουρνάρας

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση της Novartis καθώς υπάρχει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε. Ο μάρτυρας Ν. Μανιαδάκης δήλωσε πως δεν απειλήθηκε από τον κ. Στουρνάρα.

maniadakis-oudepote-me-apeilise-o-stournaras
SHARE THIS
0
SHARES

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση της Novartis καθώς υπάρχει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε. Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Ν. Μανιαδάκης δήλωσε πως δεν απειλήθηκε ποτέ από τον Γιάννη Στουρνάρα, όπως είχε γραφτεί χτες Πέμπτη σε διάφορες ιστοσελίδες. 

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ο Νίκος Μανιαδάκης, αναφέρει:

«Την περίοδο Οκτώβριο – Νοέμβριο 2018, δεν έγινε καμία συνάντηση εις την οποία να μεταφέρω απειλές από τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, τον κ. Στουρνάρα. Πόσο μάλλον δε που την περίοδο αυτή δεν έδινα καταθέσεις. Ζούσα και εργαζόμουν στο εξωτερικό. Η μόνη και μοναδική συνάντηση που έχω κάνει με τον κ. Στουρνάρα έγινε τον Απρίλιο του 2018. Στη συνάντηση αυτή αρνήθηκα κατηγορηματικά ότι ήμουν προστατευόμενος μάρτυρας και τη συνάντηση αυτή γνωστοποίησα αμέσως στις εισαγγελικές αρχές. Δεν δέχθηκα ούτε μετέφερα απειλές από τον κ. Στουρνάρα».

Επί της ουσίας, ο κ. Μανιαδάκης διαψεύδει τα όσα έχουν ισχυριστεί οι Εισαγγελείς Διαφθοράς, δηλαδή ότι το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2018 συναντήθηκε μαζί τους. Επιπλέον, διαψεύδει τους ισχυρισμούς ότι μετέφερε στους εισαγγελείς απειλές από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. 

Όπως υποστηρίζει ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, ενώ επισήμανε πως υπήρξε μία και μοναδική συνάντησή του με τον κ. Στουρνάρα, τον Απρίλιο του 2018.

Όπως είπε, σε αυτή αρνήθηκε κάθετα πως είναι προστατευόμενος μάρτυρας και ουδέποτε απειλήθηκε ή μετέφερε απειλές.

Φωτό: Ευρωκίνηση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook