X

Μαρέβα Μητσοτάκη: "Το σημαντικό χτύπημα είναι στον ώμο" - Τι είπε ο Γ. Λιάγκας για τον τραυματισμό της

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Πρωινό" Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως "το σημαντικό χτύπημα είναι στον ώμο του ενός χεριού".

Γράφει: TheToc team

Νέες πληροφορίες για το ατύχημα που είχε η Μαρέβα Μητσοτάκη μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της εκπομπής "Πρωινό" το πρωί της Δευτέρας (9/2).

Ο παρουσιαστής δήλωσε πως "το σημαντικό χτύπημα είναι στον ώμο του ενός χεριού", ενώ το άλλο χέρι "έχει έναν πολύ ελαφρύ τραυματισμό που και αυτός αντιμετωπίστηκε χειρουργικά".

"Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη είχε πάει με τον σύζυγό της, τον Πρωθυπουργό της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Μπορώ να σας δώσω εγώ τώρα ένα-δυο στοιχεία για το χτύπημα. Δεν ξέρω τις συνθήκες του ατυχήματος. Πολλοί εικάζουν ότι έγινε κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας. Πέφτεις σε μια δραστηριότητα και χτυπάς. Μου λένε ότι στη μία πλευρά, στο ένα χέρι, έπεσε και χτύπησε πολύ. Θέλω να σας πω, ότι είχε χτυπήσει στο συγκεκριμένο χέρι, είχε πάθει τενοντίτιδα", ανέφερε αρχικά.

Διαβάστε Επίσης

"Το ξέρω κατά τύχη, διότι όταν είχα πάθει πέρσι εγώ την τενοντίτιδα, στη συγκεκριμένη φυσικοθεραπεύτρια που πήγαινα, έτυχε να πηγαίνει και να την έχω δει δυο-τρεις φορές. Και ρώτησα "τι έχει ρε παιδιά;". Είναι προσωπικά δεδομένα αλλά δεν είναι κάτι τώρα, κάνα απόρρητο μυστικό, μου λένε είχε μια τενοντίτιδα στο χέρι. Στο χέρι λοιπόν που είχε πάθει την τενοντίτιδα, έπεσε και χτύπησε πάρα πάρα πολύ τώρα. Άρα λοιπόν το σημαντικό χτύπημα είναι στον ώμο του ενός χεριού. Το άλλο χέρι μου λένε ότι έχει έναν πολύ ελαφρύ τραυματισμό που και αυτός αντιμετωπίστηκε χειρουργικά", συμπλήρωσε.

"Προφανώς είναι στο πλευρό της συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης", κατέληξε.

Θυμίζουμε πως η Μαρέβα Μητσοτάκη βρισκόταν στο Μιλάνο, όπου συνόδευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά το ατύχημα επέστρεψε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ και στα δύο χέρια.

Γεωργιάδης: "Η Μαρέβα Μητσοτάκη εμπιστεύθηκε το ΕΣΥ, χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ, είναι καλά"

Στο ατύχημα που είχε η σύζυγος του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Περαστικά στη Μαρέβα Μητσοτάκη και στον πρόεδρο που είναι στο πλάι της συνεχώς, από την πρώτη στιγμή", δήλωσε ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας ότι "χειρουργήθηκε, όλα πήγαν καλά, εμπιστεύθηκε το ΕΣΥ".

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νοσοκομείο ΚΑΤ, τονίζοντας ότι "έχει συγκλονιστικές επιτυχίες" και προσθέτοντας ότι το νοσοκομείο είναι "αγνώριστο", καθώς "τα ΤΕΠ και ο γύρω χώρος έχουν γίνει καινούργιοι".

Διαβάστε Επίσης