Μαρίνα Πατούλη: Δεν με στηρίζει ο σύζυγός μου για το δήμο Αμαρουσίου

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου», είπε.

marina-patouli-den-me-stirizei-o-suzugos-mou-gia-to-dimo-amarousiou
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν έχει τη στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, όπως η ίδια επιβεβαίωσε μέσω του ΣΚΑΪ η Μαρίνα Πατούλη , με αφορμή την ανακοίνωσή της για την υποψηφιότητα του δήμου Αμαρουσίου.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο σύζυγος μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», είπε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. 

Σε ερώτηση , αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Ήταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά», σημείωσε η κ. Πατούλη.

Ο Πατούλης για το δήμο Αμαρουσίου: Στηρίζω Αμπατζόγλου

Μετά την ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη ότι καταθέσει υποψηφιότητα για το δήμο Αμαρουσίου, ο νυν δήμαρχος, Γ. Πατούλης φαίνεται να ξεκαθαρίζει ποιον στηρίζει. Ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Θ. Αμπατζόγλου.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως σε σχετική ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε παραστεί και στην εκδήλωση κατά την οποία ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε το συνδυασμό για τη διεκδίκηση του δήμου Αμαρουσίου, παρουσία μάλιστα και του γενικού γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Πατούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον. Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρρεια Αττικής.» 

 

φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook