Τη συμπαράστασή του στον Πάνο Ρούτσι, πατέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το αίτημα του αφορά αποκλειστικά τη Δικαιοσύνη.
"Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκλονίζεται. Σε επίπεδο διεκδίκησης έχει δικαίωμα να υποβάλει το αίτημά του. Δεν μπορεί να μην είμαστε στο πλευρό ενός πατέρα. Εάν δεν έχεις περάσει αυτήν την τραγωδία, δεν μπορείς να διανοηθείς τι περνάει. Όμως επί του αιτήματος, όταν υποβληθεί, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης. Δεν έχουμε καμία δουλειά να παρέμβουμε", είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκειας της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Απευθυνόμενος προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, συνέχισε: "Ρωτώ: τι μας ζητάνε τα κόμματα; Να παρέμβουμε στη Δικαιοσύνη; Να βγουν να το πουν καθαρά. Ποιοι δεν θέλουν να ξεκινήσει η δίκη;".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr