
Για σεξιστικό, χυδαίο και προσβλητικό σχόλιο του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του κ. Κουτσουμπά χθες στη Βουλή, ο οποίος υποστήριξε ότι "νέες κοπέλες, φοιτήτριες, για να πληρώσουν τα δίδακτρα" θα αναγκάζονται να αναζητούν "sugar daddies", με τα γνωστά "ανταλλάγματα".
"Πρόκειται για γελοία αποστροφή του κ. Κουτσούμπα γιατί ξέρει ότι το νομοσχέδιο στηρίζει το δημόσιο πανεπιστήμιο και αυτό που κάνει το υπουργείο με την ρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια δεν είναι υποχρεωτικό" δήλωσε ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.
"Δεν πρόκειται να παραβιάσουμε ποτέ το Σύνταγμα. Εκτός από δημόσια παιδεία θα έχουμε και δωρεάν παιδεία", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Επισήμανε παράλληλα ότι αυτοί που χρησιμοποιούν σήμερα το δήθεν επιχείρημα περί αναθεώρησης του άρθρου 16 είναι εκείνοι που εξαιτίας τους η χωρά μας έχασε περίπου 20 χρόνια.
"Η αναθεώρηση του άρθρου 16 που θα επιδιώξουμε θα σημαίνει ένα μη κρατικό πανεπιστήμιο σε 5 χρόνια", υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.
Για την επίθεση που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, όπου περίπου 30 άτομα πέταξαν φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι του, ο κ. Μαρινακης μίλησε για ντροπιαστική ενέργεια την ώρα που στο σπίτι του κ. Πιερρακάκη ήταν η οικογένεια του.
"Δεν μιλάμε για ανθρώπους που σκέφτονται. Η εφαρμογή του νομού πρέπει να είναι αυτονόητη", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr