Με απώλεια της δεδηλωμένης απειλεί την κυβέρνηση ο Καμμένος

Απειλή προς την κυβέρνηση με απώλεια της δεδηλωμένης στη περίπτωση που η συμφωνία έρθει προς κύρωση στη Βουλή, από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

me-apwleia-tis-dedilwmenis-apeilei-tin-kubernisi-o-kammenos
|
SHARE THIS
0
SHARES

Απειλή προς την κυβέρνηση με απώλεια της δεδηλωμένης στη περίπτωση που η συμφωνία έρθει προς κύρωση στη Βουλή, από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στην Ολομέλεια του Σώματος, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε ακόμα πιο πολύ από προηγούμενες δηλώσεις του στις οποίες προειδοποιούσε για αποχώρηση των υπουργών του από την κυβέρνηση. Σήμερα αφού επανέλαβε ότι η συμφωνία για τα Σκόπια έχει πεθάνει ανέφερε « Αν για οποιονδήποτε λόγο η συμφωνία έρθει  στη Βουλή δηλώνουμε ότι οι ΑΝ.ΕΛ αποχωρούμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία  και τότε θα καλέσω τον κ. Μητσοτάκη πριν κάνει τις παλληκαριές για μομφή να δεσμευτεί αν συμφωνεί σε λύση με το όνομα Μακεδονία και αν σε περίπτωση που η συμφωνία υπερψηφιστεί αυτός ως Πρωθυπουργός θα την ακυρώσει” είπε ο κ. Καμμένος. 

Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ επανέλαβε ότι δεν πιστεύει σε  οποιαδήποτε λύση η οποία θα περιλαμβάνει το όνομα “Μακεδονία”. “Η συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει γιατί ο ίδιος ο κ. Ζάεφ παρά τις προσπάθειες της ελληνικής πλευράς με συνεχείς του δηλώσεις αναιρεί τη συμφωνία. Εκτός αν έχει κάνει άλλη συμφωνία με τον κ. Κοτζιά κάτω από το τραπέζι. Εμείς όμως τέτοια συμφωνία δεν γνωρίζουμε” είπε.

Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ χαιρέτισε τη δημόσια τοποθέτηση του Πρωθυπουργού και το μήνυμα στα Σκόπια πως αν δεν τηρηθεί το γράμμα και το πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών τότι η συμφωνία θα μπλοκάρει. Δεν δίστασε μάλιστα να προβλέψει για μια ακόμα φορά ότι δύσκολα η Συμφωνία θα έρθει στη Βουλή αν ο κ. Ζάεφ συνεχίσει στο ίδιο ύφος δηλώσεων. 

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το άνοιγμα του κ. Καμμένου στην Ένωση Κεντρώων με τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ να επισημαίνει πως εκτός από τον ίδιο μόνο ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεκάθαρη άποψη. Απαντώντας  ο Βασίλης Λεβέντης τον κάλεσε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση τώρα και να μη δίνει άλλο χρόνο στον κ. Τσίπρα. “Όταν του δίνεις χρόνο γίνεσαι συνένοχος στην προδοσία. Γιατί του συμπαραστέκεσαι . Φύγε τώρα  και άστον να περάσει τη συνθήκη με τρεις από εδώ και με δυο αποστάτες από εκεί” είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

 

 

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook