Με αυτοκόλλητο «Ταχιάος» ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη [φωτό]

Στη Θεσσαλονίκη είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Ταχιάου. Τι έβαλε στο πουκάμισο Μητσοτάκη ο υποψήφιος.

me-autokollito-taxiaos-o-mitsotakis-sti-thessaloniki-fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε δεκτός από τον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα ο κ. Ταχιάος κόλλησε στο πουκάμισο του κ. Μητσοτάκη το αυτοκόλλητο του συνδυασμού του με τον συγκεντρωμένο κόσμο να φωνάζει «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον κ. Ταχίαο και δήλωσε βέβαιος πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης.

 

«Αν ψήφιζα στη Θεσσαλονίκη θα ψήφιζα τον Νίκο για δήμαρχο», σημείωσε, ενώ δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί ως πρωθυπουργός με την επόμενη δημοτική αρχή για να πάει η Θεσσαλονίκη μπροστά.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «εμείς θα επαναφέρουμε τον νόμο και την τάξη στη χώρα και θα πετάξουμε τους κουκουλοφόρους από τα πανεπιστήμια».

 

Επίσης κάλεσε τους πολίτες να παρευρεθούν στην αποψινή ομιλία του στο λιμάνι της πόλης σημειώνοντας πως θα γίνει σε ανοιχτό μέρος και όχι σε ένα στενό.

 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook