Με Διαμαντούρο & Αλιβιζάτο το Επικρατείας του Ποταμιού

Ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού. Επικεφαλής ο Νικ. Διαμαντούρος, έκπληξη με τη συμμετοχή και του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.

Χάρης Ιωάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΙΩΑΝΝΟΥ
Με Διαμαντούρο & Αλιβιζάτο το Επικρατείας του Ποταμιού

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού παρουσίασε επίσημα σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στην πρώτη (και πιθανότατα μόνη εκλόγιμη) θέση, όπως είχε γίνει γνωστό, βρίσκεται ο πρώην Σύνηγορος του Πολίτη και Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νίκου Αλιβιζάτου στην τελευταία και τιμητική θέση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλιβιζάτος είχε προταθεί από το Ποτάμι και υπερψηφιστεί και από το ΠΑΣΟΚ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Φεβρουάριο.

Αναλυτικά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος συμμετέχουν οι εξής: ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο προηγούμενος επικεφαλής του Επικρατείας Παναγιώτης Καρκατσούλης, το στέλεχος του Ποταμιού Θανάσης Σκόκος, ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης, ο καθηγητής Οικονομικών Μάνος Ματσαγγάνης, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Βασίλης Μακρής, η καθηγήτρια του Χάρβαρντ Ιόλη Καλαβρέζου, η Λενιώ Μυριβήλη από το κίνημα "Ευρώπη-Οικολογία", ο Παναγιώτης Βλάχος από την κίνηση "Μπροστά", η δημοσιογράφος Γιάννα Μπαλή, ο ποιητής Γιώργος Χρονάς και ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος.

Με Διαμαντούρο & Αλιβιζάτο το Επικρατείας του Ποταμιού

Με Διαμαντούρο & Αλιβιζάτο το Επικρατείας του Ποταμιού - εικόνα 2

Αναλυτικά τα βιογραφικά τους:

Νικηφόρος Διαμαντούρος

Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, ένας από τους πιο αξιόλογους και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς της χώρας, εκλέχθηκε ως ο πρώτος Συνήγορος του Πολίτη, θέση την οποία κράτησε από το 1998 μέχρι το 2003 ενώ από το 2003 μέχρι το 2013 διετέλεσε ως Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής. Γεννημένος το 1941, ο κ. Νικηφόρος Διαμαντούρος είναι Διδάκτωρ του πανεπιστημίου Columbia, ενώ έχει ολοκληρώσει προηγουμένως δύο μεταπτυχιακά στο ίδιο πανεπιστήμιο . Το 2014 εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Στο παρελθόν έχει υπάρξει Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης διευθυντής προγραμμάτων στο Συμβούλιο Ερευνών για τις Κοινωνικές Επιστήμες Ν. Υόρκης (1983-1988), διευθυντής του ελληνικού ινστιτούτου διεθνών και στρατηγικών μελετών (1988-1991), αναπληρωτής καθηγητής και καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών (1988-2009). Διευθυντής Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (1995-1998).

Παναγιώτης Καρκατσούλης

Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο οποίος εξελέγη στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ωε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας με το Ποτάμι, έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος δηµόσιος λειτουργός στον κόσµο. Γεννημένος στην Αθήνα το 1958, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Κοινωνιολογία του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Bielefeld της Γερμανίας.

Δίδαξε Δημόσια Πολιτική και Ρυθμιστική Διακυβέρνηση στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ παράλληλα εργάστηκε ως ειδικός επιστήμονας στο Υπουργείο Προεδρίας Κυβερνήσεως. Δική του ήταν η ιδέα δημιουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), Ίδρυσε και διευθύνει το Ινστιτούτο Έρευνας Ρυθµιστικών Πολιτικών (www.inerp.gr). Έχει διακριθεί για το έργο του διεθνώς.

Θανάσης Σκόκος

Ο Θανάσης Σκόκος, στέλεχος στο Ποτάµι από την πρώτη στιγµή, είναι µηχανολόγος – ηλεκτρολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είναι κάτοχος MBA. Aπό το 1983 απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελµατίας κατασκευαστής, και από το 1991 έως και το 2004 υπήρξε συνιδρυτής, µέτοχος και διευθύνων σύµβουλος ανώνυµης κατασκευαστικής εταιρείας. Παράλληλα µε την επιχειρηµατική του δραστηριότητα ανέπτυξε και συνδικαλιστική, στο πλαίσιο του ΤΕΕ. Από το 1992 έως και το 1995 ήταν αιρετός πρόεδρος του ΤΣΜΕ∆Ε.

Θόδωρος Σκυλακάκης

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης είναι Οικονομολόγος και Πρόεδρος της Δράσης. Έχει υπηρετήσει μεταξύ άλλων ως ευρωβουλευτής, Γεν. Γρ. στο υπουργείο Εξωτερικών, Δημοτικός Σύμβουλος και Αναπληρωτής Δήμαρχος της Αθήνας και σύμβουλος του πρωθυπουργού. Έχει επίσης εργαστεί 17 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ιδρύσει 3 εταιρείες που συνεχίζουν και σήμερα τη λειτουργία τους στο χώρο της επικοινωνίας (1994), της διαχείρισης κρίσεων (2000) και το 2014 στο χώρο της καινοτόμας αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης. Υπήρξε επίσης Γ. Διευθυντής και στη συνέχεια Πρόεδρος του «Κέντρου Ερευνών και Προβληματισμού Ε21» και ιδρυτικό στέλεχος και Γ.Γ. του κόμματος «οι Φιλελεύθεροι». Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και αποφοίτησε πρώτος το 1981 και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το City University του Λονδίνου, δίπλωμα από την British Market Research Society στην Έρευνα Αγοράς και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την «κοινωνική ανοχή στη διαφθορά». Έχει συγγράψει το βιβλίο «Στο Όνομα της Μακεδονίας» (1995).

Μάνος Ματσαγγάνης

Διακεκριμένος οικονομολόγος και Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Μάνος Ματσαγγάνης έχει ξεχωρίσει τόσο από το συγγραφικό του έργο αλλά και την αφοσίωσή του στα κοινά. Γεννημένος στη Γερμανία το 1963, από γονείς μετανάστες, αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο του York (1988), και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιου του Bristol (1992). Έχει εργαστεί ως ερευνητής στο LSE (1990-93), αλλά και στο πανεπιστήμιο Κρήτης (1996-99), και Θεσσαλίας (1999-2001). Παράλληλα ανέλαβε ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα κοινωνικής πολιτικής στο Γραφείο Πρωθυπουργού (1998 -2001), όπου τοποθετήθηκε δίπλα στον Νίκο Θέμελη. Το βασικό project με το οποίο ασχολήθηκε ήταν ένα σχέδιο για τη θεσμοθέτηση ενός προγράμματος ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος στην Ελλάδα.

Βασίλης Μαρκής

Ο Βασίλης Μαρκής έλαβε μέρος σε μερικές από τις μεγαλύτερες δίκες που έχουν γίνει στην Ελλάδα, όπως η δίκη της Εταιρείας Δολοφόνων, των Παλαιστινίων Φοιτητών της Πάτρας και των μελών της 17 Νοέμβρη. Γεννήθηκε στο Κεράμι της Λέσβου το 1943 και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1971 εισήλθε στον Εισαγγελικό Κλάδο απ” όπου απεχώρησε το 2010 ως Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Διετέλεσε για τέσσερις φορές πρόεδρός της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος ενώ πλέον έχει ανακηρυχτεί σε επίτιμο πρόεδρο της Ένωσης. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ειδικές ομάδες του πληθυσμού όπως είναι οι ανήλικοι εξαρτημένοι, οι φυλακισμένοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες. Έχει βραβευτεί για την κοινωνική του συνεισφορά από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου έχει ανακηρυχτεί επίτιμο μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου

Ιόλη Καλαβρέζου

Η Ιόλη Καλαβρέζου είναι καθηγήτρια Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισµού στο Χάρβαρντ και Dumbarton Oaks. Έχει διδάξει στην Καλιφόρνια στο UCLA και στο Πανεπιστήµιο του Μονάχου και είναι µέλος του Συµβουλίου Επιτρόπων του Dumbarton Oaks στην Ουάσινγκτον και του Ινστιτούτου Κύπρου. Είναι καθηγήτρια Ιστορίας της Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισµού στο Πανεπιστήµιο Χάρβαρντ. Σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήµιο του Αµβούργου και στο Berkeley όπου πήρε και το διδακτορικό της. Το ερευνητικό και συγγραφικό της έργο αναφέρεται κυρίως σε θέµατα πολιτικής ιδεολογίας στην αυτοκρατορική και κοσµική τέχνη και ιδιαίτερα στον κόσµο της γυναίκας του Βυζαντίου. Στόχος της είναι να συνεισφέρει – σε πανευρωπαϊκό επίπεδο – τις γνώσεις και τη διοικητική της πείρα σε θέµατα πολιτισµού και παιδείας.

Λενιώ Μυριβήλη

Η Λενιώ Μυριβήλη, είναι εκπρόσωπος του κινήματος «Ευρώπη –Οικολογία», και Επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στην Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο Columbia, της Νέας Υόρκης,. Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και βιβλία. Έχει δουλέψει τη δεκαετία του ’90 για τη βαλκανική ΜΚΟ/κίνηση πολιτών Helsinki Citizens Assembly, ενώ στη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη έχει συμμετάσχει σε διοικητικά συμβούλια συνεταιρισμών καταναλωτών και έχει δραστηριοποιηθεί στα πλαίσια της Sierra Club, της International Wildlife Fund και της Greenpeace. Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και τη σκηνοθεσία διαδραστικών και μη πολυμεσικών εφαρμογών. Ήταν μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου στους Οικολόγους Πράσινους και υποψήφια στις ευρωεκλογές του 2009 και στην Α΄Αθήνας το 2012. Είναι στέλεχος του κόμματος «Ευρώπη-Οικολογία» και εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την αστική βιωσιμότητα.

Παναγιώτης Βλάχος

Ο πρόεδρος του «Μπροστά» και συνιδρυτής της πρωτοβουλίας «Vouliwatch», Παναγιώτης Βλάχος, είναι ένας από τους πιο ενεργούς υποστηρικτές του κινήματος για την ανοιχτή διακυβέρνηση στην Ελλάδα. Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Σπούδασε Νομικά, Δίκαιο της Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πάντειο), στο Ηνωμένο Βασίλειο (LSE) και στις Η.Π.Α (Harvard Kennedy School of Government). Έχει εργαστεί ως σύμβουλος και επικεφαλής πολιτικής και πολιτικής επικοινωνίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ενώ έχει συνεργαστεί με εταιρίες, πολιτικά κόμματα, ερευνητικά ινστιτούτα, την ελληνική Κυβέρνηση (2009-2011), το Κοινοβούλιο, το Ευρωκοινοβούλιο και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών. Είναι εκπρόσωπος του «Προοδευτικού Φόρουμ».

Ιωάννα (Γιάννα) Μπαλή

Η δημοσιογράφος Γιάννη Μπαλή έχει υπάρξει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για πάνω από 20 χρόνια. Γεννημένη στο Μούρεσι Μαγνησίας, έχει εργαστεί στο περιοδικό Αθηνόραμα, στο «Έθνος», στο Mega και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Flash» και «Αθήνα 9,84». Επί 22 χρόνια κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ καθώς και τις δραστηριότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής της δραστηριότητας, εξέδωσε μαζί με άλλους συναδέλφους της το περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή». Έχει τιμηθεί απο το Ίδρυμα Μπότση με το βραβείο της Βουλής των Ελλήνων.Τιμητικές διακρίσεις της απένειμαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και ο Δήμος Σύμης για τη συμβολή της στην προβολή του ακριτικού νησιού.

Γιώργος Χρονάς

Ποιητής, συγγραφέας και δημοσιογράφος, ο Γιώργος Χρονάς, είναι ένας άνθρωπος με έντονη παρουσία στα ελληνικά γράμματα. Γεννημένος το 1948, ξεκίνησε τη διαδρομή του στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, επί Μάνου Χατζιδάκι. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα πεζών, ποιητικών συλλογών και μελετών, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες. Από το 1981 εκδίδει το περιοδικό «Οδός Πανός», τις ομώνυμες εκδόσεις, και τις «Εκδόσεις Σιγαρέτα». Ποιήματα του έχουν μελοποιηθεί από πολλούς Έλληνες συνθέτες, ανάμεσά τους ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Γιάννης Μαρκόπουλος. Έχει υπάρξει υπεύθυνος του ενθέτου ¨Βιβλιοθήκη” της Ελευθεροτυπίας, έχει εργαστεί στο Πρώτο και το Δεύτερο Πρόγραμμα ενώ κατά καιρούς αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα.

Νικόλαος Αλιβιζάτος

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Νίκος Αλιβιζάτος είναι ένας επιστήμονας με ευρωπαϊκή ακτινοβολία που έχει διαπλάσει γενιές νέων Ελλήνων νομικών. Γεννημένος στην Αθήνα το 1949, κατάγεται από την Κεφαλλονιά και τη Χίο. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο Université Paris II Panthéon-Sorbonne, όπου και υποστήριξε το 1977 τη διδακτορική του διατριβή με τίτλο Les Institutions politiques de la Grèce à travers les crises: 1922- 1974. Δικηγόρος Αθηνών, με συνεχή παρουσία στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, έχει καταλάβει πολλά δημόσια λειτουργήματα, μεταξύ άλλων στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενώ έχει διατελέσει υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών, ενόψει των εκλογών του 2004, στην κυβέρνηση Κώστα Σημίτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 18 Ιαν 2022 | 15:00

Υπόθεση Βαξεβάνη: Σε συγκέντρωση καλεί ο Παύλος Πολάκης έξω από το δικαστήριο, για την απολογία του δημοσιογράφου

Με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ του Κώστα Βαξεβάνη- Είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση Novartis

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΟΧΙ; 18 Ιαν 2022 | 13:56

Η κόντρα Μπίστη- Τσέκερη για το αν πρέπει να κλείσει ή όχι η Αυγή: Εχουν μέλλον οι ξύλινες κομματικές εφημερίδες;

Ο Νίκος Μπίστης δεν βλέπει μέλλον σε κομματικά όργανα, ο Αγγελος Τσέκερης δεν πιστεύει ότι η Αυγή είναι κομματική εφημερίδα…

ΕΞΑΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΟ 18 Ιαν 2022 | 13:03

Πώς ένα email γονέα στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου άλλαξε τη μορφή ενός δημοτικού σχολείου στην Κομοτηνή [εικόνες]

Το μήνυμα του γονέα και τα γρήγορα αντανακλαστικά της Πολιτείας για το εξαθέσιο δημοτικό Κοσμίου στην Κομοτηνή.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ FOUR SEASONS 18 Ιαν 2022 | 13:00

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Σαουδάραβα Κροίσο του τουρισμού Κhaled Juffali στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την Τρίτη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Khaled Juffali, έναν από τους επιφανέστερους επιχειρηματίες της Σαουδικής Αραβίας.

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 18 Ιαν 2022 | 12:47

Αγρια κόντρα Πρετεντέρη- Ραγκούση: Ποιον θα πάρουν με τις πέτρες και ποιος "κοιμήθηκε ΠΑΣΟΚ και ξύπνησε σε άλλο κόμμα"

Αγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Γιάννη Πρετεντέρη και Γιάννη Ραγκούση για την φράση του βουλευτή "θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες".

ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 18 Ιαν 2022 | 12:44

Ερχονται τα έξι πρώτα ελληνικά Rafale στην Τανάγρα: Θα πετάξουν την Τετάρτη πάνω από την Ακρόπολη

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου καταφθάνει στην Ελλάδα η πρώτη εξάδα των Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας. Θα πετάξουν πρώτα πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως

ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ TIMES 18 Ιαν 2022 | 12:02

Γλυπτά Παρθενώνα - Καρφιά και από Γερμανικό Τύπο: Αμφίβολα τα βρετανικά επιχειρήματα

"Όπως και η ίδια η πολιτική μοίρα του Τζόνσον, η διαμάχη για τα γλυπτά φουντώνει εκ νέου και πάλι" γράφει η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 18 Ιαν 2022 | 11:10

Δημήτρης Μάντζος: Ο 40άρης δικηγόρος που αναλαμβάνει νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Γυναίκα δημοσιογράφος αναπληρώτρια

Εκπρόσωπος Τύπου θα είναι ο 40χρονος δικηγόρος, μέχρι τώρα διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Δημήτρης Μάντζος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18 Ιαν 2022 | 10:44

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στα ΗΑΕ

"Η Ελλάδα αναγνωρίζει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα, όπως αυτό προβλέπεται ρητά στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών", αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 18 Ιαν 2022 | 10:16

Θάνος Πλεύρης: Η τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο του ανήμερα της ονομαστικής του εορτής - Εχει επέτειο

Ο υπουργός Υγείας, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι του ευχήθηκαν για τη γιορτή του.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ 18 Ιαν 2022 | 10:16

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους άνω των 60: Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Εάν η επιτροπή εισηγηθεί κάτι διαφορετικό "εδώ είμαστε να το συζητήσουμε" είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ενδεχόμενο νέων μέτρων σε ανεμβολίαστους άνω των 60.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18 Ιαν 2022 | 09:13

Θετικός στον κορονοϊό ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Ιαν 2022 | 07:35

Κορονοϊός: Τα κρούσματα πέφτουν, οι νεκροί αυξάνονται - 200 σε 48 ώρες - Σε δύο δόσεις η χαλάρωση των μέτρων

Την Τετάρτη η επιστροφή της μουσικής μόνο για καθήμενους στην εστίαση. Πιθανή η αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα.