Με ηχηρά ονόματα το ψηφοδέλτιο Μώραλη

Γιάννης Μελάς, Πόπη Αστεριάδη και κορυφαία στελέχη της διοίκησης του Δήμου, μεταξύ εκείνων που προσχωρούν στο συνδυασμό - Ανατροπές στο σκηνικό της εκλογικής αναμέτρησης

me-ixira-onomata-to-psifodeltio-mwrali
|
SHARE THIS
0
SHARES

Με ηχηρά ονόματα που δημιουργούν νέο σκηνικό στην κούρσα διεκδίκησης της δημαρχίας του Πειραιά, μπαίνει  ο Γιάννης Μώραλης.

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μελάς και η ερμηνεύτρια Πόπη Αστεριάδη θα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους 

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μελάς και η ερμηνεύτρια Πόπη Αστεριάδη θα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας. 

«Δε θα ήταν δυνατό να μην σταθώ στο όραμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανάδειξη του Πειραιά, σε ατμομηχανή της αναπτυξιακής πορείας της χώρας και τη βαθιά πεποίθησή του σ' ένα πλάνο που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά της πόλης», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μελάς προαναγγέλλοντας τη συμμετοχή του. Υπενθυμίζεται ότι είχε εκλεγεί με πρωτιά στον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου. 

«Συγκεντρώνει το σύνολο των στοιχείων εκείνων που έχει ανάγκη ο Πειραιάς για να οδηγηθεί σε μια νέα εποχή και να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας», σημειώνει στη δική της δήλωση η Πόπη Αστεριάδη, ο οποία κάνει αναφορά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη: «Νιώθω ότι μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για την πόλη που αγαπάμε».

Νέες προσχωρήσεις, νέα δεδομένα...

Αναταράξεις στο στρατόπεδο του Βασίλη Μιχαλολιάκου δημιουργεί η ένταξη στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη άλλων δύο κορυφαίων στελεχών της διοίκησης του δήμου

Ανθρώπους προερχόμενους από το χώρο της αγοράς, της εργασίας, με κοινωνική δράση -και όχι αποκλειστικά από το χώρο του ποδοσφαίρου- θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη το οποίο ως γνωστόν στελεχώνουν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας Πέτρος Κόκκαλης.

Πάντως, νέα δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση και αναταράξεις στο στρατόπεδο του νυν δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου δημιουργεί η ένταξη στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη, εκτός από τον Γιάννη Μελά και άλλων δύο κορυφαίων στελεχών της διοίκησης του Δήμου: Του αντιδημάρχου Παναγιώτη Ζερβουλάκου και της δημοτικής συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου δημοσίων σχέσεων Κορίνας Λαουλάκου.

Ο ίδιος ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο θα εκτείνεται από την παραδοσιακή Δεξιά, έως την παραδοσιακή Αριστερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook