Μία διαφορετική υποδοχή επεφύλαξε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη. Οι δύο άνδρες πριν ξεκινήσουν την επίσημη συνάντησή τους, αντάλλαξαν αρκετές κουβέντες σε χαλαρό κλίμα και άκουσαν μουσική από το jukebox που έχει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
"Πολύ ωραίο" ακούγεται να λέει ο υπουργός, με τον δήμαρχο να του απαντά "κι άμα το δεις το βράδυ, με τα φώτα…δες χρώματα!". Ο κ. Ζέρβας έπελεξε το πολύ γνωστό τραγούδι "αν θυμηθείς το όνειρό μου", σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και στίχους Νίκου Γκάτσου.


Θυμίζουμε ότι το jukebox που έχει εδώ και καιρό ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στο γραφείο του, κατασκευάστηκε το 1959 και αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο καθώς ήταν δώρο που έκανε ο πατέρας του Βασίλης, στην μητέρα του, Λιλίκα.
Πηγή: grtimes.gr
                        Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
                        
                        Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
                    
                                ![Με ποιο τραγούδι στο jukebox υποδέχθηκε ο Ζέρβας τον Βορίδη στη Θεσσαλονίκη [εικόνες-βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/6c/6c7edf0120e242058d68e77b21ea86aa.jpg?anchor=topcenter)