Με σορτς, αμάνικο και σβάστικα ο Κασιδιάρης στην Επιτροπή της Βουλής

Με σορτσάκι, αμάνικο και ακάλυπτο το τατού με τη σβάστικα εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασσιδιάρης ενώπιων των βουλευτών-μελών της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

me-sorts-amaniko-kai-sbastika-o-kasidiaris-stin-epitropi-tis-boulis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε ενώπιον των βουλευτών-μελών της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό Ηλίας Κασιδιάρης.

Τα μέλη της επιτροπής, πλην του εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, αποφάσισαν να εισηγηθούν προς την Ολομέλεια του Σώματος την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.

Οι βουλευτές έμεινα έκπληκτοι όταν είδαν τον χρυσαυγίτη να έρχεται στην γραμματεία των φυλακών φορώντας ένα σορτσάκι και ένα αμάνικο μπλουζάκι το οποίο άφηνε ακάλυπτη την σβάστικα που είχε «χτυπήσει» ως tattoo στο ένα μπράτσο του.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την αμφίεση του, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για κοινοβουλευτική διαδικασία για αυτό και επέλεξε, φέρεται να είπε, να ενδυθεί την περιβολή των φυλακών.

Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης (ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας διότι κατηγορείται για την παράνομη καταγραφή της συνομιλίας του με τον Τάκη Μπαλτάκο) ο Ηλίας Κασιδιάρης επανέλαβε με έντονο ύφος τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει την εισαγγελική παραγγελία, καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης και ισχυρίστηκε ότι οι διώξεις που έχει υποστεί τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές και κατ΄ συνέπεια παράνομες.

Πάντως, τα μέλη της επιτροπής, πλην του εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, αποφάσισαν να εισηγηθούν προς την Ολομέλεια του Σώματος την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.

Η υπόθεση Κασιδιάρη - Μπαλτάκου και η άρση της ασυλίας του Χρυσαυγίτη θα απασχολήσει την ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί όπως του δίνει δικαίωμα ο Κανονισμός αν και τον τελευταίο λόγο για την έγκριση του αιτήματος μεταφοράς στη Βουλή έχει ο εισαγγελέας.        

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook