Μεγάλη συγκέντρωση της Κεντροαριστεράς στη Λάρισα

Ο πρώην υπουργός και πρώην αυτοδιοικητικός Γιάννης Ραγκούσης παραβρέθηκε στην αποψινή εκδήλωση.

megali-sugkentrwsi-tis-kentroaristeras-sti-larisa
SHARE THIS
0
SHARES

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που αναλύθηκε το μέλλον της αυτοδιοίκησης από το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τους Δημάρχους  Κοζάνης και Καρδίτσας στην εκδήλωση της Συμπαράταξης στο Χατζηγιάννειο, πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρόν.

Ο πρώην υπουργός και πρώην αυτοδιοικητικός Γιάννης Ραγκούσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων,  «αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση και παρευρέθηκα σε μία σημαντική εκδήλωση στη Λάρισα με ομιλητές 3 αξιόλογους Δημάρχους που εκπροσωπούν τις δημιουργικές προοδευτικές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση. Αυτές τις προοδευτικές δυνάμεις που βρίσκονται στον αντίποδα ενός δεξιού ανερμάτιστου εθνολαικισμού που εκπροσωπείται από ήδη υποψηφίους για τον Δήμο της Αθήνας. Η εγγύτητα της αυτοδιοίκησης με την κοινωνία πάντοτε της επέτρεπε να φωτίζει πρώτη διεργασίες που στη συνέχεια εξελίσσονταν σε κοινωνικά και πολιτικά ρεύματα. Η σύγκρουση παραγωγικών εναντίον παρασιτικών δυνάμεων που υπάρχει στην κοινωνία θα είναι η κυρίαρχη επερχόμενη σύγκρουση και στην αυτοδιοίκηση. Οι πρωτοβουλίες για την ενότητα των δημιουργικών προοδευτικών δυνάμεων μόλις ξεκίνησαν από την αυτοδιοίκηση». 

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Φαρσάλων Παναγιώτης Σαρχώσης και Άρης Καραχάλιος, o πρώην βουλευτής Θωμάς Ψύρρας, ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ Ρίζος Κομίτσας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ευαγγελία Λιακούλη, Νίκος Πουτσιάκας και Τάκης Γιαλαμάς ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής, αρχιτέκτονας Νίκος Σαμαράς, ο πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφών Σπηλιώτης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου, η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισα Χρύσα Βουλγαράκη, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας. Επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Σούλτης, Πάνος Νταής, Θάνος Αδαμόπουλος, Δημήτρης Μαβίδης, Πάνος Σάπκας, Δημήτρης Δεληγιάννης, Γιώργος Ζαούτσος, ο πρόεδρος του ΔΩΛ Νίκος Καλτσάς, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος Λαρισαίων.

Το παρόν έδωσε από την αντιπολίτευση στο δήμο Λαρισαίων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισα»Ντίνος Διαμάντος. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρώην δήμαρχος Χριστόδουλος Καφφές και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σάπκας.

Εκπρόσωποι των νομαρχιακών ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook