Μεϊμαράκης: Στήριξε Κυριάκο και τα βρήκε με Παπαμιμίκο

Στην πρώτη ομιλία μετά την αποχώρηση του από την προεδρία του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε όλα τα στελέχη να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

meimarakis-stirikse-kuriako-kai-ta-brike-me-papamimiko
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στην πρώτη ομιλία μετά την αποχώρηση του από την προεδρία του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε όλα τα στελέχη να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ παράλληλα έκλεισε και επίσημα το μέτωπο που υπήρχε με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη στην μνήμη του ευρωβουλευτή Νίκου Βακάλη. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που είχε συγκρουστεί ανοιχτά με τον πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών συνομίλησαν οι δύο τους για αρκετή ώρα στο περιθώριο της εκδήλωσης δείχνοντας ότι οι πάγοι μεταξύ των δύο αντρών έχουν λιώσει οριστικά.

Στην τοποθέτησή του ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως όλοι θα πρέπει  «να είμαστε στρατιώτες στις μάχες για τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ». Απευθυνός προς τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε χαρακτηριστικά: «Ανδρέα, κι εμένα καθοδηγητή σου με είχες πει κάποτε και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα είμαστε μαζί, ενωμένοι πλέον και παλεύουμε όλοι μαζί για τη ΝΔ ως την πλέον αξιόπιστη λύση για τον τόπο».

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σημείωσε ότι «ακόμη και σήμερα ο Νίκος Βακάλης ενώνει» και αναφέρθηκε στην  αποκατάσταση των σχέσεων του με τον κ. Μεϊμαράκη, σε μια κόντρα, όπως είπε κράτησε μόλις τρεις μήνες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν βουλευτές αλλά και αρκετά στελέχη της ΟΝΝΕΔ από την βόρεια Ελλάδα σε ένα χώρο στον οποίο συνεχίζει να έχει σημαντικά ερείσματα ο πρώην γραμματέας της ΝΔ. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook