Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με οργισμένους αγρότες

Στα χέρια ήλθαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και αγρότες, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τους κυρίους Μάρδα και Φάμελο

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ένταση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, με ομιλητές τον υφυπουργό εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελο. 

Αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να πιαστούν "στα χέρια" με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα χέρια με οργισμένους αγρότες
 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της ΧΑ

Συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής με στόχο να τορπιλίσουν τον διάλογο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό», αναφέρει η Κουμουνδούρου και υπογραμμίζει ότι «οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου».

«Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χ.Α», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.