Follow us

Μετά το «κόπι πάστε» Πολάκη, ήρθαν τα «Fak news» του Πετρόπουλου

Νέο χτύπημα από τους λεξοπλάστες υπουργούς της κυβέρνησης. Μετά το αξέχαστο «κόπι πάστε» του κ. Πολάκη, σειρά είχαν τα ... «Fak news».

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μετά το «κόπι πάστε» Πολάκη, ήρθαν τα «Fak news» του Πετρόπουλου

Νέο χτύπημα από τους λεξοπλάστες υπουργούς της κυβέρνησης. Μετά το αξέχαστο «κόπι πάστε» του κ. Πολάκη, σειρά είχαν τα ... «Fak news»

«Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Tάσος Πετρόπουλος από το βήμα της Βουλής.

«Στο χώρο του κοινοβουλίου παράγονται τα “Fak News”» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας -αντί του ορθού fake news - προκαλώντας απορία.

«Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα -όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης- ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας για να προσθέσει: «Άκουσα προηγουμένως ότι η κυρία Αχτσιόγλου δεν είναι σήμερα στη Βουλή γιατί βρίσκεται στο Χίλτον. Ούτε αυτό το είπα».

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πώς θα γιορτάσει η Αθήνα τον ερχομό του 2026

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου στην πρωτεύουσα, η οποία θα κινηθεί σε εορταστικούς ρυθμούς με δωρεάν εκδηλώσεις και events για μικρούς και μεγάλους.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 31 Δεκ 2025 | 21:40

Ο Φαραντούρης αντιπρόεδρος στο κόμμα Καρυστιανού; - Η ανάρτηση Καραχάλιου και οι αντιρρήσεις για τη δικηγόρο

O N. Καραχάλιος "συγχαίρει" τη Μαρία Καρυστιανού για την ενδεχόμενη επιλογή του Ν. Φαραντούρη στη θέση του αντιπροέδρου του υπό διαμόρφωση πολιτικού φορέα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 31 Δεκ 2025 | 20:24

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Η Ελλάδα χρειάζεται συλλογική ενότητα μακριά από το μίσος, τη δειλία και τον μηδενισμό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την τελευταία ημέρα του χρόνου καλεί σε "στοχασμό, ευθύνη και αφοσίωση στο καθήκον".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 31 Δεκ 2025 | 20:00

Δημήτρης Παπαστεργίου: Η "ενδεκάδα των ψηφιακών MVPs" για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και ψηφιακό κράτος

Τα ψηφιακά έργα - πρωτοπόρους που καθόρισαν τη χρονιά ανέδειξε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, Δημήτρης Παπαστεργίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 18:06

Νίκος Ανδρουλάκης: Το 2026 είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες - Ολο και πιο δυνατό το αίτημα για δικαιοσύνη

"Μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά", τονίζει ο Ν. Ανδρουλάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ 31 Δεκ 2025 | 17:43

Μήνυμα Μητσοτάκη για το 2026: Εχουμε ακόμη πολλές παθογένειες να νικήσουμε - "Χωρίς μπλόκα κατά της κοινωνίας"

"Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Υγεία και ευτυχία σε κάθε σπιτικό και περισσότερη ευημερία σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλή χρονιά!"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 31 Δεκ 2025 | 16:08

Πρωτοχρονιάτικος "ανασχηματισμός" Χάρη Δούκα στον δήμο Αθηναίων: Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, Χάρης Δούκας: "Κανένας δεν είναι μόνιμος στην θέση του, όλοι αξιοποιούνται αλλά και κρίνονται για την απόδοση του έργου που αναλαμβάνουν".

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 31 Δεκ 2025 | 13:52

Μήνυμα Σαμαρά για το 2026: "Η πατρίδα απαιτεί αλήθεια και κοινωνική δικαιοσύνη"

"Το νέο έτος έρχεται φορτωμένο με όσα αντέξαμε, με όσα μας πλήγωσαν, με όσα πρέπει να διορθώσουμε τώρα - χωρίς άλλες δικαιολογίες. Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 12:56

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Ανδρουλάκη - "Το 2026 να είναι χρονιά ευημερίας για όλο τον ελληνικό λαό" [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αντάλλαξε ευχές για υγεία, χαρά και καλή χρονιά, αλλά και δώρα με τα μέλη της αδελφότητας.

ΚΑΛΑΝΤΑ 31 Δεκ 2025 | 12:47

Ο Πίνατ ντυμένος... Άι Βασίλης, τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Μαξίμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς [εικόνες]

Τα βλέμματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Μέγαρο Μαξίμου, τράβηξε ο Πίνατ καθώς βρισκόταν σε... γιορτινή διάθεση.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 31 Δεκ 2025 | 12:17

Ο Μητσοτάκης άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Μαξίμου μαζί με την κόρη του, Σοφία [εικόνες]

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε από την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου.

PODCAST ETERON 31 Δεκ 2025 | 11:52

Χρήστος Ράμμος: "Δημοκρατία σημαίνει ότι δεν είσαι ιδιοκτήτης του αξιώματός σου. Είσαι προσωρινός και υπό έλεγχο"

"Η φιλελεύθερη δημοκρατία, αν δεν συνοδεύεται από κοινωνικό κράτος, ισχυρούς θεσμούς, δημόσια συμμετοχή και ήθος, κινδυνεύει να γίνει ένα άδειο κέλυφος", επισημαίνει.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 11:46

Τσουκαλάς: Το 2026 να αποτελέσει έτος ανατροπής και πολιτικής αλλαγής με αποχώρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Για τους αγρότες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι "η κυβέρνηση πρέπει το διάλογο να τον εννοεί και να μην είναι προσχηματικός".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 31 Δεκ 2025 | 11:42

Το "μανιφέστο" του Γιάννη Ραγκούση: Πέντε προτάσεις "μικρές επαναστάσεις για την επόμενη Ελλάδα"

Πρόκειται για μια προγραμματική δουλειά που ο Ραγκούσης θέλει να απευθύνεται στο σύνολο του προοδευτικού κόσμου κι όχι μόνον στα στενά κομματικά όρια του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.