Μετατάξεις και Κομισιόν στην προεκλογική ατζέντα

Φόβους για επιστροφή του ΔΝΤ εξέφρασε ο Νίκος Φίλης σε περίπτωση κυβέρνησης Ν.Δ., ενώ ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο

SHARE THIS
0
SHARES

Για την έκθεση της Κομισιόν, τα προγράμματα των δύο μεγάλων κομμάτων αλλά και τον σάλο που έχει προκύψει από τις "προεκλογικές" όπως χαρακτηρίστηκαν μετατάξεις στη Βουλή μίλησαν στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης. 

"Η έκθεση της Κομισιόν απηχεί μια μετατόπιση στον δεξιό χώρο, όπως προέκυψε από τα αποτέλεσματα των ευρωεκλογών", ισχυρίστηκε ο κ. Φίλης σχετικά με τις παρατηρήσεις που υπήρξαν στην έκθεση. Στον αντίποδα, ο κ. Βορίδης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι τώρα θυμήθηκε τον "μεσογειακό Τσε Γκεβάρα". 

Ο κ. Φίλης επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι όσα πλήρωσε ακριβά μπορεί να πάνε στράφι με μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. "Ο κ. Μητσοτάκης έχει στο μυαλό του μέτρα που επαναφέρουν το ΔΝΤ στην Ελλάδα", ανέφερε. 

Ο κ. Βορίδης απάντησε ότι: "Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν περιλαμβάνονται απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά μηχανισμός αξιολόγησης των δομών και λιγότερες προσληψεις". 

Τέλος, για τις μετατάξεις, που προκλήθηκε σάλος με παρέμβαση του πρωθυπουργού να παγώσουν πάνω από 30, ο κ. Φίλης σημείωσε ότι αυτές σταμάτησαν γιατί επικράτησαν αμφιβολίες στη δημόσια συζήτηση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook