Μίκης: Σας γράφω με πόνο για την πατρίδα και τον λαό μας

«... Όπως βλέπετε, σήμερα όλοι και ειδικά αυτοί της προδομένης Αριστεράς μιλούν για Μέτωπο. Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να μας κλέψουν κι αυτή την Ιδέα...»

mikis-sas-grafw-me-pono-gia-tin-patrida-kai-ton-lao-mas
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Μίκης Θεοδωράκης ανάρτησε σήμερα, μήνυμα στην ιστοσελίδα του, το οποίο απευθύνει στους «φίλους και συναγωνιστές της ΣΠΙΘΑΣ, σημερινούς, χθεσινούς και αυριανούς».

Στο μήνυμα, ο Μίκης σημειώνει ότι γράφει με αληθινό για την πατρίδα και τον Λαό μας «για τον χρόνο που χάθηκε, για την  Σπίθα που ενώ ξεκίνησε σαν Ήλιος, κατάντησε λυχνάρι» και απευθύνει κάλεσμα «να ξαναγίνει η ΣΠΙΘΑ όπως την ονειρευτήκαμε από την πρώτη στιγμή...»

Το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του με ημερομηνία 22 Αυγούστου 2015 είναι το εξής:

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές της ΣΠΙΘΑΣ

σημερινοί, χθεσινοί και αυριανοί,

Σας γράφω με αληθινό πόνο για την πατρίδα μας και για τον Λαό μας, για τον χρόνο που χάθηκε, για την  Σπίθα που ενώ ξεκίνησε σαν Ήλιος, κατάντησε λυχνάρι. Όμως εξακολουθεί να υπάρχει, κι αυτό χάρη στην ακλόνητη πίστη δέκα-είκοσι το πολύ συναγωνιστών στις ιδέες μας και σε μένα προσωπικά.

Τελικά, όπως ασφαλώς θα το βλέπετε κι εσείς, οι πολιτικές εξελίξεις και η ίδια η Ζωή με ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ.

Σας καλώ λοιπόν να μη χάσουμε κι αυτή τη νέα ευκαιρία και να βοηθήσετε όλοι και όλες να ξαναγίνει η ΣΠΙΘΑ όπως την ονειρευτήκαμε από την πρώτη στιγμή: Δυνατή και πρωτοπόρα με ακτινοβολία και με πειθώ, αληθινός μπροστάρης στις εξελίξεις, με στόχο τη λύτρωση του Λαού και την κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Για τον λόγο αυτόν αποφασίσαμε εγώ και κάποιοι από τους πιστούς μου φίλους και συναγωνιστές να σας ξαναθυμίσουμε όλα τα κείμενα που γράψαμε ως τώρα με θέμα την ανάγκη της δημιουργίας του Πανελλήνιου Λαϊκού Πατριωτικού και Δημοκρατικού Μετώπου, που θα βοηθήσει τον Λαό να απαλλαγεί μια για πάντα από την ξένη ακρίδα και να γίνει αφέντης στη χώρα του.

Όπως βλέπετε, σήμερα όλοι και ειδικά αυτοί της προδομένης Αριστεράς μιλούν για Μέτωπο.

Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να μας κλέψουν κι αυτή την Ιδέα, όπως κάνανε ως τώρα.

Αθήνα, 21.8.2015

Μίκης Θεοδωράκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook