Μίκης Θεοδωράκης για επίσκεψη Μέρκελ: Ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια

Ο Μίκης Θεοδωράκης, στην προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί, ανέβασε κείμενο σχολιάζοντας την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα. Τι είπε για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα.

mikis-theodwrakis-gia-episkepsi-merkel-irthe-na-elegksei-ta-apokaidia
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Μίκης Θεοδωράκης, στην προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί, ανέβασε κείμενο σχολιάζοντας την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μ. Θεοδωράκη:

Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα.

Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.

Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής.

Αθήνα, 10.1.2019

 

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook