
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, τον οποίο χαρακτήρισε "μυθικό".
Να σημειωθεί ότι ο Μίλτος Τεντόγλου κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες, κάτι που πέτυχε στο παρελθόν μόνο ο θρυλικός Καρλ Λιούις.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε σε ανάρτησή του:
"Μυθικός Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή για ακόμα μια φορά! Χρυσός Ολυμπιονίκης και στο Παρίσι, γράφει τη δική του μοναδική ιστορία, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους.
Πρώτο χρυσό για την Ελλάδα μας. Μίλτο, συγχαρητήρια. Σε ευχαριστούμε!".
Μυθικός Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή για ακόμα μια φορά! Χρυσός Ολυμπιονίκης και στο Παρίσι, γράφει τη δική του μοναδική ιστορία, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 6, 2024
Πρώτο χρυσό για την Ελλάδα μας. Μίλτο, συγχαρητήρια. Σε ευχαριστούμε! 🇬🇷
"Δεύτερο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Μετά το Τόκιο, τώρα στο Παρίσι", ανέφερε σε ανάρτησή του ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
"Ο Μίλτος που παραμένει προσγειωμένος ακόμα και όταν βρίσκεται στις ψηλότερες κορυφές. Σε ευχαριστούμε για το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους φετινούς αγώνες. Συγχαρητήρια!", έγραψε.
Δεύτερο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Μετά το Τόκιο, τώρα στο Παρίσι.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 6, 2024
Ο Μίλτος που παραμένει προσγειωμένος ακόμα και όταν βρίσκεται στις ψηλότερες κορυφές.
Σε ευχαριστούμε για το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους φετινούς αγωνες. 🥇
Συγχαρητήρια! 🇬🇷 pic.twitter.com/guy8kZ0t3V
"Τεράστια η επιτυχία του Σημαιοφόρου του Πολεμικού μας Ναυτικού, Μίλτου Τεντόγλου, να κατακτήσει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες , αυτή τη φορά στο Παρίσι, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο. Θερμά συγχαρητήρια!", έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο " Χ " ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Τεράστια η επιτυχία του Σημαιοφόρου του Πολεμικού μας Ναυτικού, Μίλτου Τεντόγλου, να κατακτήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά στο Παρίσι, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο. Θερμά συγχαρητήρια! #TeamHellas #Paris2024 pic.twitter.com/qzxxJNJliv
— Nikos Dendias (@NikosDendias) August 6, 2024
"Με το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το πρώτο για την πατρίδα μας στο Παρίσι, ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε επάξια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του άλματος εις μήκος!", αναφέρει σε ανάρτησή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
"Θερμά συγχαρητήρια στον μεγάλο μας αθλητή με το ξεχωριστό ήθος και τις σπουδαίες διακρίσεις! Μίλτο, για άλλη μια φορά μας έκανες περήφανους, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να δοξάζεις τα ελληνικά χρώματα!", επισημαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Με το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το πρώτο για την πατρίδα μας στο Παρίσι, ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε επάξια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του άλματος εις μήκος! Θερμά συγχαρητήρια στον μεγάλο μας αθλητή με το ξεχωριστό ήθος και τις σπουδαίες…
— President GR (@PresidencyGR) August 6, 2024
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr