X

Μήνυμα Μπελέρη: Ο Ράμα δεν με θέλει στα πόδια του - Να πεισμώσουν οι Χειμαριώτες και να του δώσουν την απάντηση που πρέπει

"Στόχος του Ράμα ήταν να μην επιτρέψει να πάρουμε τη διοίκηση του δήμου Χειμάρρας. Δεν θα προδώσω τους Χειμαριώτες ποτέ" αναφέρει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

Γράφει: TheToc team

Νέο μήνυμα από τη φυλακή στέλνει ο Φρέντι Μπελέρης, στον απόηχο της καταδίκης του, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και ευρωβουλευτής της ΝΔ θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τον Οκτώβριο, αφού η χθεσινή απόφαση του εφετείου των Τιράνων επαναλαμβάνει την πρωτόδικη απόφαση για φυλάκιση δύο ετών.

Η απόφαση αυτή ανέτρεψε τις εκτιμήσεις ότι αναμενόταν μείωση της ποινής και αποφυλάκιση του ομογενούς πολιτικού.

"Ο κύριος Ράμα θέλει να κάνει γρήγορα εκλογές και να μην είμαι εγώ μπλεγμένος στα πόδια του" σημειώνει ο κ. Μπελέρης. "Στόχος του ήταν να μην επιτρέψει να πάρουμε τη διοίκηση του δήμου Χειμάρρας" προσθέτει.

Διαβάστε Επίσης



Αναλυτικά η δήλωση Μπελέρη

"Δυστυχώς για εμάς το κράτος δικαίου, το δικαίωμα στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι δεν είναι δεδομένο.

Ο κύριος Ράμα θέλει να κάνει γρήγορα εκλογές και να μην είμαι εγώ μπλεγμένος στα πόδια του. Πιστεύω αυτό να πεισμώσει τους Χειμαριώτες και να του δώσουν την απάντηση που πρέπει.

Παρόλο τις πληροφορίες περίμενα την απόφαση αυτή, και με φίλους το είχα ξεκαθαρίσει.

Στόχος του ήταν να μην επιτρέψει να πάρουμε τη διοίκηση του δήμου Χειμάρρας. Δεν θα τους προδώσω (τους Χειμαριώτες) ποτέ".