Ο Μητρόπουλος εμπλέκει Φλαμπουράρη και Σπίρτζη

Υπονόμευση από Φλαμπουράρη - Σπίρτζη, ενόψει της κατάρτισης των ψηφοδελτίων καταγγέλλει ο Αλ. Μητρόπουλος, ο οποίος σήμερα στις 11:00το πρωί δίνει συνέντευξη Τύπου.

mitropoulos-karfwnei-upourgo-gia-apopeira-spilwsis
SHARE THIS
0
SHARES

Σε ένα προσωπικό & πολιτικό θρίλερ, με σκοτεινές υπουργικές εντολές,ενόψει της κατάρτισης των ψηφοδελτίων, αποδίδει την υπόθεση της δίωξης εναντίον του ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Για το λόγο αυτό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σημερινή συνέντευξη Τύπου τστις 11:00 το πρωί, πιθανόν και με την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ το πρωί της Δευτέρας σε συνέντευξή του (ΣΚΑΙ) είπε πως "σήμερα θα αποκαλυφθούν όλα, εγώ δεν πρόδωσα ποτέ τον Τσίπρα".

Ο έως σήμερα α' αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρώην υπουργό Χρ. Σπίρτζη.

Μάλιστα ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι την περασμένη Τρίτη ο αρμόδιος υπουργός για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης του είχε αποκαλύψει πως στέλεχος της κυβέρνησης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα να στείλει φάκελο στη Βουλή για άρση ασυλίας. Αναφορά που διέψευσε κατηγορηματικά ο κ. Νικολούδης. 

Ο Α. Μητρόπουλος δεν δίστασε να εμπλέξει και τον πρώην υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκο Φλαμπουράρης λέγοντας ότι «τα ξέρει όλα από την Πέμπτη. Στο θέμα σπίλωσης μου, δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμότητα» είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής στην Πανελλαδική Διάσκεψη.

Αφού απείλησε από τηλεοπτική συχνότητα ότι θα αυτοκτονήσει κι αφού γνωστοποίησε σήμερα το πρωί ότι αύριο θα δώσει εξηγήσεις για την φορολογική εκκρεμότητα που έχει, παρουσία μάλιστα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, από το βήμα της Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μιά νέα διάσταση: ότι ο υπουργός κατά της διαφθοράς του αποκάλυψε πως «στέλεχος της κυβέρνησης έφωσε εντολή στον εισαγγελέα ώστε να πάει ο φάκελος με την αίτηση άρσης της ασυλίας στη Βουλή». Ενέπλεξε μάλιστα στο θέμα και τον πρώην υπουργό κ.Σπίρτζη, λέγοντας: «Κάποια κανάλια ξεκίνησαν πόλεμο εναντίον μου επειδή έμαθαν ότι προορίζεται για επικεφαλής στην λίστα των υποψηφίων στην Περιφέρεια Αττικής ο κ.Σπίρτζης...».

Απάντηση Σπίρτζη: Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση

Σε δήλωσή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει πως: «Επειδή ακούστηκε το όνομά μου θέλω να δηλώσω ότι ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ επάνω στο τραπέζι όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους μας.

Με την υπόθεση του συντρόφου μου δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε και γνώση της υπόθεσης. Δήλωσα στον Πρόεδρο πως είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε περιφέρεια, οποιαδήποτε θέση ακόμη και μη εκλόγιμη.

Δεν είμαι εδώ για καμία βουλευτική ή υπουργική θέση. Όσοι προερχόμαστε από τον σοσιαλιστικό χώρο έχουμε διπλό χρέος να υπηρετήσουμε τη ριζοσπαστική μας πολιτική και να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ» καταλήγει ο κύριος Σπίρτζης.

Και πόρτα Τσίπρα σε Μητρόπουλο - Βαρουφάκη

Την πόρτα της εξόδου από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στον Αλέξη Μητρόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας σε μία αποστροφή της ομιλίας του είπε ότι «όποιος έρχεται και μου ζητάει να έχει εκλόγιμη θέση δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια».

Και συνέχισε με μία δόση αυτοκριτικής και δείχνοντας ευθέως των πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη «Τέρμα τα σταριλίκια!».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook