Μητρόπουλος: Να πούμε στο λαό ότι θα εφαρμόσουμε μνημόνιο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής ζητά από την κυβέρνηση να πει στον κόσμο ότι θα εφαρμόσει μνημόνιο.

mitropoulos-na-poume-sto-lao-oti-tha-efarmosoume-mnimonio
SHARE THIS
0
SHARES

Νέο «αντάρτικο» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της βουλής Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος ζητά από την κυβέρνηση να πει στον κόσμο ότι θα εφαρμόσει μνημόνιο.

Ο κ. Μητρόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως «Όποια συμφωνία και να έρθει, είτε αυτή που πρότεινε η Ελλάδα, είτε αυτή που πρότεινε η Κομισιόν, θα είναι ένα μνημόνιο για την Ελλάδα» και εξ αυτού δήλωσε ότι «Πρέπει να πούμε στον λαό μας ότι θα εφαρμόσουμε μνημόνιο».

Ο αντιπρόεδρος της βουλής υποστήριξε ότι ήδη από τον Φεβρουάριο η κυβέρνηση γνωρίζει ότι η όποια συμφωνία θα περιλαμβάνει μνημονιακές υποχρεώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι επιλογές που μας δόθηκαν στη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη, ήταν ή συμφωνία στη βάση του μνημονίου, η ρήξη. Υπό αυτή την έννοια, όποια συμφωνία και να έρθει, η κυβέρνηση θα πάρει επώδυνα μέτρα. Θα εφαρμόσει μέτρα που ποτέ στην ιστορία της η αριστερά δεν έχει εφαρμόσει. Η ατομική στάση, όταν υποχρεωθούμε να εφαρμόσουμε τους 500 εφαρμοστικούς νόμους, είναι μια υποκρισία. Ο πρωθυπουργός, θα πρέπει σιγά σιγά να πει, ότι φαίνεται ότι θα εφαρμόσουμε επώδυνα μέτρα».

Για το τι θα πράξει τέλος η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είπε πως «Αυτό το οποίο συζητιέται, θα έχει μεγάλη δυσκολία να το δεχθεί η κοινοβουλευτική ομάδα... Αυτό το οποίο εγώ έχω υπ’ όψη ότι προσφέρουν μέχρι και την τελευταία στιγμή οι δανειστές, είναι δύσκολο να περάσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook