Follow us

Μητσοτάκης: Δεν διαπραγματεύομαι την καθολική πρόσβαση του πολίτη στην καλύτερη θεραπεία του ΕΣΥ

"'Ενα πράγμα δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ: Την καθολική πρόσβαση κάθε πολίτη στην καλύτερη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει το ΕΣΥ", σημείωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μητσοτάκης Ιστιαία

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη βούληση του να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας έστειλε από την Αιδηψό όπου μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Ένα πράγμα δεν πρόκειται, φίλες και φίλοι, να διαπραγματευτώ: Την καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως σε ποιο στάδιο βρίσκεται, στην καλύτερη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα δύσκολο θέμα, όπως ο καρκίνος" τόνισε με έμφαση ο κ.Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας, Σπύρος Πνευματικός, αποσύρεται από τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και να παραδώσει την έδρα αν εκλεγεί.

"Επικοινώνησα με τον Σπύρο Πνευματικό και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική μάχη και σε περίπτωση που εκλεγεί να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο, στην επόμενη επιλαχούσα" είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι "ήταν, πιστεύω, μια σωστή απόφαση". Να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που τα ψηφοδέλτια εγκρίθηκαν από τον 'Αρειο Πάγο, δεν ήταν δυνατή η απόσυρση από αυτά του κ. Πνευματικού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της πολιτικής του στον τομέα της Υγείας και επισήμανε ότι "σήμερα στη χώρα μας προσφέρουμε πολλές περισσότερες επιλογές για ακριβές θεραπείες καρκίνου από ό,τι χώρες οι οποίες έχουν πιο ισχυρή οικονομία από την πατρίδα μας".

"Δεν δεχόμαστε, λοιπόν, μαθήματα από κανέναν και ούτε δεχόμαστε αυτή τη στιγμή αυτή η παράταξη να ταυτίζεται με πρακτικές οι οποίες συνδέουν τη συνταγογράφηση μιας θεραπείας με το κόστος της. Μακριά από μας, λοιπόν, όλες αυτές οι λογικές. Εμείς θα αναμορφώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και θα πατήσουμε πάνω στα πολλά καλά τα οποία έχουν ήδη γίνει. Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα" είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στο έργο της κυβέρνησης για την πυρόπληκτη Εύβοια, είπε ότι εκταμιεύθηκαν και εκταμιεύονται παραπάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για να στηριχθεί συνολικά η Βόρεια Εύβοια.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα για την θέσπιση της απλής αναλογικής λέγοντας: ""Mea culpa", είπε ο κ. Τσίπρας χθες για την απλή αναλογική. Εάν σήμερα ίσχυε ο εκλογικός νόμος με τον οποίο θα γίνουν εκλογές την 25η Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία θα ήταν ήδη αυτοδύναμη κυβέρνηση" και προσέθεσε:

""Μας ταλαιπωρούν άδικα", είπε η κυρία. Δεν πειράζει. Εμείς έχουμε αντοχές και είναι μια ευκαιρία αυτή η κάλπη να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας, και τα εθνικά μας ποσοστά και τα ποσοστά μας συνολικά στην Εύβοια".

Μητσοτάκης: Δεν διαπραγματεύομαι την καθολική πρόσβαση του πολίτη στην καλύτερη θεραπεία του ΕΣΥ

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη ΝΔ για να κερδίσει ισχυρή πλειοψηφία προκειμένου να κάνει πράξη τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα:

"Να προτάξουμε ακόμα μια φορά με πειστικό τρόπο γιατί η χώρα πρέπει την επόμενη μέρα να έχει μια ισχυρή, σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο λόγος είναι απλός, φίλες και φίλοι: Έχουμε ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο για την επόμενη τετραετία το οποίο θέλουμε να υλοποιήσουμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν και ισχυρές πλειοψηφίες. Γι' αυτό ζητώ ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό. Όχι με αίσθημα αυταρέσκειας, αλλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες" είπε.

Διαβάστε Επίσης

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε συγκέντρωση πολιτών στην Αιδηψό:

" Σας ευχαριστώ για την υποδοχή σας. Δήμαρχε, κ. Περιφερειάρχα, φίλες και φίλοι, χαίρομαι πολύ που επισκέπτομαι σήμερα την Αιδηψό σε μία ηλιόλουστη και αισιόδοξη μέρα. Γιατί είμαστε όλες και όλοι πολύ αισιόδοξοι. Την 21η Μαΐου κάναμε το πρώτο βήμα και την 25η Ιουνίου θα κάνουμε το μεγάλο άλμα για την αυτοδύναμη Ελλάδα, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στη Βόρεια Εύβοια και τη βρίσκω, αγαπητέ μου Δήμαρχε, κ. Περιφερειάρχα, σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν μαζί βιώσαμε τις τραυματικές πυρκαγιές εκείνου του καλοκαιριού. Θυμάμαι τότε πολύ καλά στα μάτια και τα δικά σας, κυρίως των κατοίκων των περιοχών που είχαν πληγεί περισσότερο, την απόγνωση, την απελπισία, την οργή, τον θυμό. Αισθήματα τα οποία ήταν όλα απολύτως κατανοητά.

Τότε είχα αναλάβει μια δέσμευση, ότι θα σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα και θα ξανακάνουμε τη Βόρεια Εύβοια καλύτερη από ό,τι ήταν πριν. Εκταμιεύσαμε και εκταμιεύουμε παραπάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για να στηρίξουμε συνολικά τη Βόρεια Εύβοια.

Θέλω να πω με την ευκαιρία αυτή, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Χρήστο Τριαντόπουλο, που δεκάδες φορές ήρθε στην περιοχή σας. Τώρα, βέβαια, πολιτεύεται απέναντι, στη Μαγνησία και τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του εκλογική αναμέτρηση.

Αλλά, πράγματι, νομίζω ότι όλοι όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές, είτε μιλάμε για μεμονωμένους πολίτες, είτε μιλάμε για την Αυτοδιοίκηση, για την Περιφέρεια, γνωρίζουν ότι το κράτος ήταν δίπλα τους και δίπλα σας σε αυτή την πολύ δύσκολη πρόκληση της ανάταξης της Βόρειας Εύβοιας, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το σχέδιο το οποίο εκπονήσαμε, υπό την ηγεσία του Σταύρου Μπένου, πραγματικά μας δίνει τη δυνατότητα να οραματιστούμε συνολικά τη Βόρεια Εύβοια ως μία περιοχή με σημαντική αναπτυξιακή δυναμική, με βιώσιμο και ποιοτικό τουρισμό, με βιώσιμο πρωτογενή τομέα. Μία περιοχή η οποία θα μπορέσει πραγματικά να πατήσει καλά στα πόδια της, να ορθοποδήσει και να γίνει πρωταγωνίστρια και όχι ουραγός στον δρόμο της ανάπτυξης.

Απολύτως κρίσιμο έργο για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτό μας το όραμα είναι η οδική σύνδεση της Βόρειας Εύβοιας με την Κεντρική Εύβοια. Μία κεντρική δέσμευση της κυβέρνησής μας η οποία επιτέλους υλοποιείται.

Όμως, φίλες και φίλοι, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας πολύ λίγες σκέψεις για την σημασία των εκλογών που θα λάβουν χώρα σε 16 μέρες από σήμερα. Σε κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες, θα ξαναψηφίσουμε και θα ξαναψηφίσουμε για τον απλούστατο λόγο ότι κάποιοι επέλεξαν, όπως είχαμε προειδοποιήσει πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, να ναρκοθετήσουν την πορεία της χώρας επιλέγοντας το σύστημα της απλής αναλογικής.

"Mea culpa", είπε ο κ. Τσίπρας χθες για την απλή αναλογική. Εάν σήμερα ίσχυε ο εκλογικός νόμος με τον οποίο θα γίνουν εκλογές την 25η Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία θα ήταν ήδη αυτοδύναμη κυβέρνηση.

"Μας ταλαιπωρούν άδικα", είπε η κυρία. Δεν πειράζει. Εμείς έχουμε αντοχές και είναι μια ευκαιρία αυτή η κάλπη να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας, και τα εθνικά μας ποσοστά και τα ποσοστά μας συνολικά στην Εύβοια.

Να προτάξουμε ακόμα μια φορά με πειστικό τρόπο γιατί η χώρα πρέπει την επόμενη μέρα να έχει μια ισχυρή, σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο λόγος είναι απλός, φίλες και φίλοι: έχουμε ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο για την επόμενη τετραετία το οποίο θέλουμε να υλοποιήσουμε.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν και ισχυρές πλειοψηφίες. Γι' αυτό ζητώ ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό. Όχι με αίσθημα αυταρέσκειας, αλλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες. Σέβομαι και τιμώ την εντολή την οποία μας έδωσαν, η οποία ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Αυξήσαμε τα ποσοστά μας και τον απόλυτο αριθμό ψήφων μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση, γιατί οι πολίτες επιβράβευσαν την εργατικότητα, τη συνέπειά μας και τελικά τα αποτελέσματα τα οποία η πολιτική μας παρήγαγε.

Αυτό το οποίο σας ζητώ και εδώ από την Αιδηψό, είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Δείτε λίγο τι γίνεται γύρω μας, εδώ, στην περιοχή. Το ενδιαφέρον για ιδιωτικές επενδύσεις, είτε μιλάμε για το παλιό ξενοδοχείο το "Club Med" στο Γρεγολίμανο, είτε μιλάμε για σημαντικές επενδύσεις που θα ξαναγίνουν εδώ στην Αιδηψό για να ξαναγίνει η Αιδηψός αυτό που ήταν τη δεκαετία του '20, του '30. Ουσιαστικά πριν τη Μύκονο υπήρχε η Αιδηψός, έτσι δεν είναι;

Για να ξαναγίνει, λοιπόν, η Αιδηψός κέντρο ποιοτικού τουρισμού δώδεκα μήνες το χρόνο, διότι ακριβώς αυτό το πλεονέκτημα προσφέρουν οι λουτροπόλεις με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιδηψού, τι χρειάζεται; Χρειάζονται ιδιωτικές επενδύσεις. Πιστεύετε πραγματικά ότι όλοι αυτοί οι επενδυτές, οι οποίοι σήμερα έρχονται εδώ και ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Αιδηψό, θα επένδυαν με μια άλλη κυβέρνηση; Θα επένδυαν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν είχαν εμφανιστεί τότε και έρχονται τώρα; Γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα, προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον για τις επενδύσεις, τροφοδοτεί την ανάπτυξη και τελικά, ναι, έτσι δημιουργούνται και οι καλές θέσεις εργασίας.

Διότι όλοι ασχολούνται με τους εργαζόμενους και εμείς είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι ενδιαφερόμαστε να αυξήσουμε τις αποδοχές των εργαζομένων, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχουν εργαζόμενοι χωρίς επιχειρήσεις. Κι αν δεν υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι να επενδύουν κατ΄ εξοχήν σε ποιοτικά προϊόντα, σε ποιοτικές υπηρεσίες, δεν πρόκειται να ανέβουν οι μισθοί στη χώρα μας.

Αυτό γίνεται σήμερα. Δεν γίνεται μόνο εδώ στην Αιδηψό, δεν γίνεται μόνο στη Βόρεια Εύβοια, γίνεται παντού στη χώρα. Υπάρχει ένα κύμα επενδύσεων το οποίο τροφοδοτεί την ανάπτυξη, το οποίο τελικά προσφέρει καλύτερους μισθούς σε όλους και το οποίο δημιουργεί, εν τέλει, και το οικονομικό πλεόνασμα, με το οποίο μπορούμε να στηρίξουμε την κοινωνική μας πολιτική.

Διότι αυτό πετύχαμε εμείς ως κυβέρνηση τέσσερα χρόνια τώρα: μειώσαμε τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Αυτό δεν αμφισβητείται ό,τι και να λέει η αντιπολίτευση.

Εσείς θυμάστε πολύ καλά τη φορολογική επιδρομή επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Και γνωρίζετε πολύ καλά ποια κυβέρνηση ήρθε και έκανε πράξη τις δεσμεύσεις της για μείωση των φόρων. Θα συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο, επειδή εμείς τιμούμε το συμβόλαιο αλήθειας το οποίο υπογράψαμε και επανεπιβεβαιώνουμε με τον ελληνικό λαό.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο της προκοπής, με ανάπτυξη που παράγει πλεονάσματα ευημερίας τα οποία επιστρέφουμε στην κοινωνία, τότε η μόνη επιλογή σήμερα, φίλες και φίλοι, είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί γίνεται σήμερα και ένας μεγάλο λόγος για το κοινωνικό κράτος, για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Από την πρώτη στιγμή που καταρτίσαμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, είπα και δεσμεύτηκα ότι η αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενός δημόσιου, δηλαδή, και δωρεάν συστήματος υγείας με καθολική πρόσβαση για όλους τους πολίτες, αποτελεί κεντρική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας. Αδιαπραγμάτευτη δέσμευση.

Και ξέρουμε πώς θα ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Γνωρίζουμε επίσης τους πόρους που χρειάζονται. Έχουμε εξασφαλίσει πολλούς από αυτούς από το Ταμείο Ανάκαμψης και η επόμενη τετραετία, θα είναι η τετραετία της μεγάλη αναμόρφωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Με παραπάνω προσλήψεις. Ναι, το ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε παραπάνω προσλήψεις. Θα γίνουν 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην υγεία, μόνιμο προσωπικό. Θα αναμορφώσουμε κέντρα υγείας, θα κάνουμε παρεμβάσεις στα νοσοκομεία. Ναι, θα ξαναδούμε από την αρχή τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ΕΚΑΒ, υπάρχουν δυσλειτουργίες.

Δεν γεννήθηκαν τώρα οι δυσλειτουργίες, μην έχουμε αυταπάτες. Υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Δεν δημιουργήθηκαν τώρα τα προβλήματα. Όμως έχουμε μια υποχρέωση να μπορούμε να παρεμβαίνουμε σε περιπτώσεις που χρειάζεται το ΕΚΑΒ να βρεθεί στην πρώτη γραμμή, με μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Έχουμε το σχέδιο και θα το εφαρμόσουμε άμεσα την επόμενη μέρα, από τη στιγμή που θα μας εμπιστευθεί και πάλι ο ελληνικός λαός. Και επειδή, ξέρετε, πολλή συζήτηση έγινε -και λυπάμαι πραγματικά γι' αυτό- για μια δήλωση την οποία έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες.

Επικοινώνησα με τον Σπύρο Πνευματικό και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική μάχη και σε περίπτωση που εκλεγεί να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο, στην επόμενη επιλαχούσα.

Ήταν, πιστεύω, μια σωστή απόφαση. Διότι ένα πράγμα δεν πρόκειται, φίλες και φίλοι, να διαπραγματευτώ: την καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως σε ποιο στάδιο βρίσκεται, στην καλύτερη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ειδικά όταν μιλάμε για ένα δύσκολο θέμα, όπως ο καρκίνος, θέλω να σας πω ότι σήμερα -να το ακούσετε αυτό- σήμερα στη χώρα μας προσφέρουμε πολλές περισσότερες επιλογές για ακριβές θεραπείες καρκίνου από ό,τι χώρες οι οποίες έχουν πιο ισχυρή οικονομία από την πατρίδα μας.

Δεν δεχόμαστε, λοιπόν, μαθήματα από κανέναν και ούτε δεχόμαστε αυτή τη στιγμή αυτή η παράταξη να ταυτίζεται με πρακτικές οι οποίες συνδέουν τη συνταγογράφηση μιας θεραπείας με το κόστος της.

Μακριά από μας, λοιπόν, όλες αυτές οι λογικές. Εμείς θα αναμορφώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και θα πατήσουμε πάνω στα πολλά καλά τα οποία έχουν ήδη γίνει. Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα μόνο. Χθες βρέθηκα στον "'Αγιο Σάββα" -ένα υποδειγματικό αντικαρκινικό δημόσιο νοσοκομείο- για να παρουσιάσω ένα καινούριο πρόγραμμα. Λέγεται "ΟΙΚΟΘΕΝ", όπου θα μπορούν οι καρκινοπαθείς αντί να πηγαίνουν στο νοσοκομείο να κάνουν τη χημειοθεραπεία τους, να έρχεται μία ομάδα γιατρών και νοσηλευτών στο σπίτι τους και να κάνουν τη χημειοθεραπεία στο σπίτι.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Όχι μόνο από πλευράς κόστους, αποφυγής ταλαιπωρίας, ενδονοσοκομειακής λοίμωξης. Θα μπορούμε στην πλήρη ανάπτυξη του προγράμματος, 80 τέτοιες θεραπείες να κάνουμε την ημέρα. Αυτό είναι το επόμενο μέλλον της υγείας.

Σε όποιον, λοιπόν, αμφισβητεί τη βούληση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τους λέω, εδώ, από την Αιδηψό: σταματήστε επιτέλους τα fake news. Εθνικό Σύστημα Υγείας έχουμε και θα εξακολουθούμε να έχουμε.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας μπορεί να συνεργάζεται υπό προϋποθέσεις με τον ιδιωτικό τομέα, για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες υγείας, δωρεάν όμως. Δωρεάν, όμως, πάντα για τους πολίτες οι οποίοι ούτως ή άλλως πληρώνουν μέσα από τις ιατρικές τους εισφορές, μέσα από τις εισφορές υγείας, για να μπορούν όταν χρειαστούν να έχουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας δίπλα τους, να μπορεί να τους στέκεται αρωγός σε κάθε δυσκολία την οποία θα αντιμετωπίσουν.

Τα λέω αυτά, φίλες και φίλοι, επειδή δυστυχώς η αντιπολίτευση παραμένει αδιόρθωτη. Φαίνεται να μην έμαθαν απολύτως τίποτα από το μήνυμα της κάλπης της 21ης Μαΐου.

Τα ίδια έλεγαν τότε, τα ίδια λένε και τώρα. Η δική μας υποχρέωση είναι να βαδίσουμε προσηλωμένοι στο μέλλον, να αποφύγουμε την τοξικότητα, την ένταση, να μιλήσουμε προγραμματικά.

Εμείς έχουμε πρόγραμμα και το υπερασπιζόμαστε, δεν το κρύβουμε. Ούτε κρυφές ατζέντες έχουμε και θέλουμε με αυτό το πρόγραμμα να πάμε στις κάλπες και είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες θα μας δώσουν ακόμα μια φορά θετική ψήφο.

Ψήφο εμπιστοσύνης, ψήφο σιγουριάς, ψήφο η οποία θα εξασφαλίσει ότι αυτή η δύσκολη πορεία την οποία χαράξαμε την τελευταία τετραετία, θα συνεχιστεί. Γιατί ξέρετε καλύτερα από εμένα, μέσα από πόσες συμπληγάδες περάσαμε.

Όμως, η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή και πιο ασφαλής από ό,τι ήταν το 2019. Σε πείσμα όσων παρουσίαζαν μια μαύρη πραγματικότητα η οποία σε τίποτα δεν είχε να κάνει με το πώς εσείς βιώνατε την καθημερινή σας ζωή.

Θέλω λοιπόν και εδώ, τελειώνοντας, να σας ζητήσω να μην αφήσουμε τη χαλαρότητα και την καλοκαιρινή ραστώνη να επηρεάσει τις συμπεριφορές μας.

Θα πάμε να ψηφίσουμε νωρίς, ειδικά για τα νέα παιδιά τα οποία και αυτά στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία, σε πείσμα όσων έλεγαν ότι υπολειπόμαστε στις νεαρές ηλικίες. Πρώτα να πάτε να ψηφίσετε, μετά να πάτε να κάνετε τη βουτιά σας.

Τα παιδιά θα γυρίσουν πίσω, όταν η χώρα καταφέρνει και δημιουργεί αρκετές καλές δουλειές για να μπορεί να τα φέρει πίσω και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη γίνεται και θα γίνει σε ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ. Κύριε Περιφερειάρχα πάμε μαζί, σταθερά, τολμηρά, μπροστά να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας εδώ στην Αιδηψό, στη Βόρεια Εύβοια, στην Εύβοια συνολικά και να παραμείνει όλη η Ελλάδα γαλάζια.

Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ".

Κυριάκιος Μητσοτάκης

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 08 Νοε 2025 | 10:46

Μητσοτάκης για γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: "Σήμερα τα ελληνικά φτερά είναι ισχυρότερα από ποτέ"

"Καθημερινή ασπίδα προστασίας της πατρίδας μας. Εγγύηση για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή" αναφέρει ο πρωθυπουργός

ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 08 Νοε 2025 | 08:11

"Ρεβάνς" Μητσοτάκη το... αμερικανικό διήμερο στο Ζάππειο - Οι σημαντικές συμφωνίες και η απάντηση στους "ψευτοπατριώτες"

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν για τη μεταφορά αμερικανικού LNG πιστοποιούν τον κρίσιμο γεωπολιτικό ρόλο της χώρας μας, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου

ΠΗΓΕ ΟΑΚΑ 07 Νοε 2025 | 18:23

Στο ATP 250 της Αθήνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Για τον αγώνα του Τζόκοβιτς [εικόνες]

Ο πρωθυπουργός είδε από κοντά τον ημιτελικό του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γερμανό Γιάνικ Χάνφμαν, για το ATP 250 της Αθήνας

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 07 Νοε 2025 | 15:42

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Μέγαρο Μαξίμου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάικλ Ρήγας, έγινε επισκόπηση των εξαιρετικών ελληνοαμερικανικών σχέσεων

ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ 07 Νοε 2025 | 14:17
ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ 07 Νοε 2025 | 13:47

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας στο Μαξίμου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα του χαρτοφυλακίου του κ. Hansen με έμφαση στην αναμόρφωση του συστήματος αγροτικών ενισχύσεων και τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 07 Νοε 2025 | 12:22

Φάμελλος για ενεργειακά: Τυφλή στήριξη των συμφερόντων Τραμπ - Κυβέρνηση του καρτέλ των ορυκτών καυσίμων

"Χωρίς στρατηγική ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής και με λάθος ενεργειακή στρατηγική, τα συμφέροντα της χώρας δεν εξυπηρετούνται", λέει ο κ. Φάμελλος.

07 Νοε 2025 | 11:03

Το νέο τετ α τετ Μητσοτάκη - Γκίλφοϊλ στη διάσκεψη για την ενέργεια στο Ζάππειο [εικόνες - βίντεο]

Ο πρωθυπουργός, πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του, είχε έναν σύντομο διάλογο με τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 07 Νοε 2025 | 09:48

Αιχμές ΠΑΣΟΚ για τα ΜΜΕ και το "θάψιμο" της πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για τα Βορίζια - Βίντεο της Στεφανίας Μουρελάτου

Την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με τη βεντέτα στα Βορίζια σχολίασε η διευθύντρια επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Στεφανία Μουρελάτου.

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 07 Νοε 2025 | 09:16

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πάροχος ενεργειακής ασφάλειας - Να μην εισάγουμε ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε βασικό ενεργειακό κόμβο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΓΚΑΛΟΠ 06 Νοε 2025 | 16:25

Σε μόνιμη "νευρική κρίση" η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας- Το ξέσπασμα Χατζηδάκη και οι 11 αντάρτες

Το φιάσκο με τα ΕΛΤΑ προκάλεσε την εξέγερση των βουλευτών της επαρχίας

«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ» 06 Νοε 2025 | 14:46

Μητσοτάκης για τη συμμετοχή της ExxonMobil στο Ιόνιο: Νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδας

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ExxonMobil στην παραχώρηση του Block 2 στο Ιόνιο Πέλαγος, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για "ιστορική στιγμή".

ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΟΡΙΖΙΑ 06 Νοε 2025 | 07:41

Ερχονται μέτρα για την οπλοκατοχή – Τι περιλαμβάνει το πλαίσιο που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Με αφορμή το μακελειό στα Βορίζια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαγγείλει άμεσα μέτρα για την αυστηροποίηση του πλαισίου οπλοκατοχής.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 06 Νοε 2025 | 07:36

Γιατί η Ελλάδα είναι απαραίτητος "κρίκος" για το αμερικανικό φυσικό αέριο LNG - Σύνοδος 25 υπουργών στο Ζάππειο

Στόχος της Αθήνας αλλά και των ΗΠΑ είναι η ολοκλήρωση του κάθετου διαδρόμου, από την Ουκρανία μέχρι την Ελλάδα, από όπου θα περνάει το φυσικό αέριο.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 06 Νοε 2025 | 07:18

Η Ελλάδα στο επίκεντρο της διεθνούς ενεργειακής σκακιέρας – Σύνοδος Διατλαντικής συνεργασίας για την ενέργεια στο Ζάππειο

Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο, στόχος είναι η σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο για τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 05 Νοε 2025 | 21:06

Συνάντηση Μητσοτάκη με Γκίλφοϊλ και υπουργούς των ΗΠΑ: Φυσική πύλη για το αμερικανικό LNG η Ελλάδα

"Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ευρώπη" ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΒΟΡΙΖΙΑ 05 Νοε 2025 | 19:33

Μέτρα για την οπλοκατοχή θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι προανήγγειλε ο Παύλος Μαρινάκης

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από το πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή, για τον τρόπο που δίνονται οι άδειες αλλά και για τους ελέγχους

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 05 Νοε 2025 | 15:39

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έκανε ανάρτηση για τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ηταν φανταστική

Ενθουσιασμένη με την συνάντησή της με τον Ελληνα πρωθυπουργό η Αμερικανή πρέσβης

ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 05 Νοε 2025 | 15:11

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συνάντησε μαθητές έξω από το Μαξίμου και τους χαιρέτησε όλους με χειραψία [βίντεο]

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ συναντήθηκε με μαθητές μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους χαιρέτησαν με θέρμη

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05 Νοε 2025 | 13:05

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Νετανιάχου για τη Γάζα

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκε η πορεία εφαρμογής της πρώτης φάσης της Ειρηνευτικής Συμφωνίας για τη Γάζα.

ΜΗΝΥΜΑ 05 Νοε 2025 | 11:46

Τσίπρας για εκλογή Μαμντάνι: Είναι μία νίκη απέναντη στην ολιγαρχία - Δείχνει ότι υπάρχει εναλλακτική

Για "νίκη απέναντι στην ολιγαρχία" έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μετά τη νίκη Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 05 Νοε 2025 | 10:14

Μητσοτάκης: Πύλη εισόδου για το LNG η Ελλάδα - Γκιλφόιλ: Σε νέα ύψη οι σχέσεις μας [εικόνες]

Με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50,4% 05 Νοε 2025 | 06:30

Ιστορική νίκη Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη - Νέος δήμαρχος ο 34χρονος μουσουλμάνος σοσιαλιστής

Ο δημοκρατικός σοσιαλιστής Ζοράν Μαμντάνι, γίνεται ο νεότερος δήμαρχος της τελευταίας εκατονταετίας στη Νέα Υόρκη.

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 04 Νοε 2025 | 20:14

Δημοσκόπηση Alco: Το 62% δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Τσίπρα - Από ποια κόμματα αντλεί ψηφοφόρους

Οι πολίτες ρωτήθηκαν συγκεκριμένα "πόσο εμπιστεύονται" τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 04 Νοε 2025 | 18:10

Νέα Υόρκη: Ο Τραμπ θέλει να φρενάρει τον "κομμουνιστή" Μαμντάνι - "Όποιος Εβραίος τον ψηφίσει, είναι χαζός"

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει τον υποψήφιο δήμαρχο Νέας Υόρκης με τους Δημοκρατικούς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο στόχαστρό του το τελευταίο διάστημα

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 04 Νοε 2025 | 13:40

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η απάντηση στα σχόλια για το φόρεμα που επέλεξε στα εγκαίνια του Grand Egyptian Museum

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για την περίσταση είχε επιλέξει να φορέσει ένα maxi φόρεμα Zeus+Δione συνδυασμένο με κομψές γόβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 04 Νοε 2025 | 13:27

Κρίσιμες κάλπες στη Ν.Υόρκη: Γιατί το early voting δείχνει Μαμντάνι και μεγάλο εκλογικό "χαστούκι" στον Τραμπ

Αλλαγές στον πολιτικό χάρτη των ΗΠΑ ενδέχεται να φέρουν οι κάλπες που στήνονται σε Νέα Υόρκη αλλά και Νιου Τζέρσεϊ, Βιρτζίνια και Καλιφόρνια

ΕΛΤΑ 04 Νοε 2025 | 12:25

Τέλος από CEO των ΕΛΤΑ ο Γρηγόρης Σκλήκας - Η επιστολή παραίτησης με αιχμές για τους βουλευτές

Η απόφαση να μπει λουκέτο σε 204 καταστήματα των ΕΛΤΑ έφερε αναταράξεις στο εσωτερικό της γαλάζιας Κ.Ο.

ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ 04 Νοε 2025 | 11:30

Στο τραπέζι η παραίτηση του CEO των ΕΛΤΑ - Πυρετός συσκέψεων στο Μαξίμου - Ανακοινώσεις το μεσημέρι

Η προγραμματισμένη για τις 13:00 συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου φέρεται να είναι στον "αέρα".

34ΧΡΟΝΟΣ 03 Νοε 2025 | 15:49

Ο αντι-Τραμπ Μαμντάνι: Γιος Ινδών που γεννήθηκε στην Ουγκάντα, ετοιμάζεται για δήμαρχος Ν.Υόρκης

Ο Ζοχράν Μαμντάνι είναι πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

ΤΕΜΠΗ 03 Νοε 2025 | 12:25

Καρυστιανού: "Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - H λύση ετοιμάζεται πολύ γοργά, θα βγάλει και τον ηγέτη της"

"Αυτή η κυβέρνηση είναι το χειρότερο που μας έχει συμβεί" είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού.

ΠΙΕΣΗ 03 Νοε 2025 | 06:30

Στην πρέσα μεταξύ ΕΛΤΑ & ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση - Ξεσηκώθηκαν και βουλευτές της ΝΔ για το κλείσιμο των ταχυδρομείων

Μεταξύ σφύρας και άκμονος βρίσκεται η κυβέρνηση, με τις υποθέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και των ΕΛΤΑ.

ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ 02 Νοε 2025 | 18:13

Ανησυχία στη Γερμανία: Σταθερά πρώτο κόμμα η ΑfD στις δημοσκοπήσεις

Η Χριστιανική Ένωση (CDU/ CSU) ακολουθεί δεύτερη με 25%, ενώ οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) κινούνται στο 15%. Αριστερά (Die Linke)και Πράσινοι (Die Grünen) καταγράφουν 11%

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 Νοε 2025 | 15:58

Τραγωδία στη Λίμνη Ευβοίας: Κάηκαν πρόβατα μετά από φωτιά σε μαντρί

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε σε μαντρί την Λίμνη Ευβοίας το πρωί της Κυριακής.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 02 Νοε 2025 | 13:48

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Κύπρο για το μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη – "Αγαπήθηκε και ενέπνευσε"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το "παρών" στο 12ο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γλαύκου Κληρίδη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Νοε 2025 | 11:07

Κυρ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη που μπορώ να θυμηθώ - Προτεραιότητα οι ένστολοι

Μπαίνουμε στον Νοέμβριο με έργα σε εξέλιξη, σημειώνει στην εβδομαδιαία ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ 01 Νοε 2025 | 20:00

Τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στη Γκίζα - Παρόντες Μητσοτάκης και Μαρέβα [εικόνες - βίντεο]

Στην τελετή βρέθηκε πλήθος ηγετών και προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

"ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ" 31 Οκτ 2025 | 22:55

Ολλανδία: "Παρατυπίες" στις εκλογές καταγγέλλει ο ηγέτης της ακροδεξιάς Γκερτ Βίλντερς

"Υπάρχει χιονοστιβάδα μηνυμάτων αυτού του είδους από όλη τη χώρα - Θα ήταν καλό να γίνει έρευνα", τόνισε ο Βίλντερς

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ 31 Οκτ 2025 | 18:23

Χανιά: Θρίλερ με την εκλογή μητροπολίτη - Οι μαφιόζοι είχαν ζητήσει την παρέμβαση Καμμένου για τον εκλεκτό τους

Αναβολή της εκλογής του νέου μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 31 Οκτ 2025 | 07:34

Στο Σινά ο Μητσοτάκης για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου - Θα παρευρεθεί και στα εγκαίνια του Μεγάλου Μουσείου

Αύριο, Σάββατο ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ» 30 Οκτ 2025 | 19:10

Λάκης Λαζόπουλος: "Ο Μητσοτάκης φαίνεται πως δεν συμπαθεί τους ανθρώπους των Τεμπών"

Ποτέ δεν ξεπερνιέται το άγχος της πρεμιέρας και νομίζω ότι "χειροτερεύω"

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 Οκτ 2025 | 19:03

Στην Αίγυπτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για τις επόμενες ημέρες

ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ 30 Οκτ 2025 | 18:26

Τρομερό γκολ σε τοπικό της Εύβοιας: Πώς έστειλε "συστημένη" την μπάλα στο παραθυράκι [βίντεο]

Μια τρομερή έμπνευση από τον Τζάνο της ΑΠΚΟ Δροσιάς είχε ως κατάληξη ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς

ΥΠΕΝ 30 Οκτ 2025 | 12:54

Παπασταύρου: Έργα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας - Πώς ο "Εύρυτος" θωρακίζει την Αττική

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Παπασταύρου το μεγάλο έργο είναι ο Εύρυτος: η μερική Εκτροπή Κρικελιώτη και Καρπενησιώτη προς τον Εύηνο και θα θωρακίσει την Αττική για τα επόμενα 30 χρόνια.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 30 Οκτ 2025 | 12:18

Πορτοσάλτε για το "Μητσοτάκης ή χάος": Οι σοβαροί άνθρωποι επιλέγουν Μητσοτάκη, υπάρχει και η βλαμενίαση

Ο Άρης Πορτοσάλτε λέει ότι το 30% που επιλέγει τον πρωθυπουργό δείχνει πως θα κερδίσει ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ 30 Οκτ 2025 | 11:37

Μητσοτάκης: Εξασφαλίζουμε ότι τα επόμενα 30 χρόνια η Αττική δεν θα έχει πρόβλημα υδροδότησης

"Το 51% της ΕΥΔΑΠ ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει" είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του.

ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 30 Οκτ 2025 | 11:00

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το γερμανικό Stern γράφει ότι ο Μητσοτάκης δέχεται μεγάλες πιέσεις λόγω Κρήτης

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και πάλι στις σελίδες του γερμανικού Τύπου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 30 Οκτ 2025 | 07:34

Κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη - Δένδια με στόχο να πέσουν οι τόνοι - Εικόνα ενότητας στο εντυπωσιακό νέο Πεντάγωνο

Μητσοτάκης και Δένδιας βρέθηκαν δίπλα-δίπλα, με προφανή στόχο να διαλύσουν κάθε... σύννεφο ότι εμφιλοχωρεί ανάμεσά τους η διαφωνία.

38 ΕΤΩΝ 30 Οκτ 2025 | 07:15

Εκλογές στην Ολλανδία: Ρομπ Γέτεν, ένας πρώην αθλητής και ανοιχτά ομοφυλόφιλος που προαλείφεται για πρωθυπουργός

Ο Ρομπ Γέτεν προβλέπεται να γίνει ο νεότερος σε ηλικία πρωθυπουργός της Ολλανδίας, και ο πρώτος που έχει δηλώσει δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος.

ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ 29 Οκτ 2025 | 22:56

Νέα σελίδα στο πολιτικό σκηνικό της Ολλανδίας - Το exit poll δίνει νικητή το φιλοευρωπαϊκό κεντρώο κόμμα D66

Οι ψηφοφόροι στην Ολλανδία φαίνεται πως γύρισαν την πλάτη στον ακροδεξιό ηγέτη Χέερτ Βίλντερς

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ 29 Οκτ 2025 | 22:45

"Το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων": Η νέα όψη του Πενταγώνου και τα μηνύματα Μητσοτάκη [εικόνες, βίντεο]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι το κτίριο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας "εκσυγχρονίζεται και μπορεί πλέον να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της νέας εποχής"

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 29 Οκτ 2025 | 18:07

Τα αποκαλυπτήρια της νέας βιοκλιματικής όψης του Πενταγώνου - Μητσοτάκης: Νέα εποχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις [εικόνες - βίντεο]

Η νέα πρόσοψη, έργο του διεθνώς αναγνωρισμένου γλύπτη και καθηγητή της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ Κώστα Βαρώτσου, αναδιαμορφώνει ριζικά την εικόνα του κτιρίου στη Λεωφόρο Μεσογείων.

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 29 Οκτ 2025 | 13:09

Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα - Βάζουμε τέλος στην ανομία στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Όσον αφορά τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πρωθυπουργός είπε ότι "είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τέλος στην ανομία".

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 29 Οκτ 2025 | 10:39

Μαρινάκης: Παραμύθια της Χαλιμάς ότι φεύγει ο Μητσοτάκης και έρχεται ο Δένδιας - Όχι τσιγαράκι και κιθάρα στον Άγνωστο Στρατιώτη

"Ο κ. Δένδιας είναι στην πρώτη γραμμή πολύ σημαντικών επιτυχιών", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 29 Οκτ 2025 | 10:34

Δημοσκόπηση Interview: Στο δίλημμα "Μητσοτάκης ή χάος" το 42% επιλέγει "χάος" και το 30% Μητσοτάκη - Στο 2,6% ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρά την πολιτική κόπωση, η πλειονότητα των πολιτών φαίνεται να προτιμά την επανάληψη της κάλπης από μια συνεργασία κομμάτων.

ΕΧΕΙ ΗΠΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 29 Οκτ 2025 | 10:13

Με κορονοϊό ο Μητσοτάκης: Μέσω τηλεδιάσκεψης στο υπουργικό - Θα πάει στο υπουργείο Αμυνας το απόγευμα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, διαγνώστηκε το βράδυ της Τρίτης θετικός στον κορονοϊό.

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 28 Οκτ 2025 | 19:58

Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη 29/10: Όλη η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν

Ποια είναι τα θέματα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της Τετάρτης, 29 Οκτωβρίου που θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28 Οκτ 2025 | 14:31

Μητσοτάκης: Να μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα της ενότητας του '40 - Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ για να υπερασπιστούν την ελευθερία

Το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28 Οκτ 2025 | 12:33

Η θερμή χειραψία Μητσοτάκη – Δένδια λίγο πριν την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Παρόντες στο τρισάγιο και στη κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των νεκρών του ελληνοϊταλικού πολέμου στη Θεσσαλονίκη.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 27 Οκτ 2025 | 17:50

Αυτός είναι ο γηραιότερος ηγέτης όλου του κόσμου - Ο Πολ Μπίγια επανεξελέγη σε ηλικία 92 ετών

Η αντιπολίτευση στο Καμερούν καταγγέλλει πυροβολισμούς κοντά στο σπίτι του αντιπάλου του

ΒΟΥΛΗ 27 Οκτ 2025 | 11:30

Επανακατέθεσε ο Ανδρουλάκης την επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια

Η επίκαιρη ερώτηση είχε κατατεθεί και στις 6 Οκτωβρίου, αλλά δεν είχε οριστεί προς συζήτηση εκείνη την εβδομάδα στην Ώρα του Πρωθυπουργού.

ΠΑΣΟΚ 26 Οκτ 2025 | 13:57

Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρωθυπουργός λειτουργεί ως επισπεύδων της συγκάλυψης

Ο κ. Τσουκαλάς σε δήλωση του ανέφερε ότι "ο συντάκτης της κυριακάτικης ανάρτησης του πρωθυπουργού έχει εν τέλει πολύ χιούμορ".

ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 26 Οκτ 2025 | 12:24

Οι λεπτές ισορροπίες στη σχέση Μαξίμου - Δένδια

Οι αναγνώσεις περί ρωγμών στις σχέσεις ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον κ. Δένδια κυριαρχούν στις συζητήσεις των τελευταίων εικοσιτετραώρων.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Οκτ 2025 | 10:39

Μητσοτάκης για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος

"Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, μέχρι να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όλοι όσοι έλαβαν παράνομες ενισχύσεις" τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ 25 Οκτ 2025 | 14:58

Διονύσης Σαββόπουλος: Με τη "Συννεφούλα" η πομπή για την ταφή - Μητσοτάκης: Υπήρξες χρονογράφος του νεοελληνικού ταξιδιού

Ο Κ. Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο με ένα "μεγάλο ευχαριστώ στο όνομα τόσων γενεών"

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 25 Οκτ 2025 | 13:49

Μητσοτάκης για την ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού: Δεν είναι ιατρική πράξη αλλά πράξη ευθύνης

Όπως επισημαίνει ο πρωθυπουργός, "σχεδόν 900.000 γυναίκες μεταξύ 45 και 74 ετών έλαβαν το σχετικό sms και έκαναν δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία"

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 24 Οκτ 2025 | 19:03

Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Αττική

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, συζητήθηκε η λήψη άμεσων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των επικείμενων κινδύνων

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ 24 Οκτ 2025 | 10:58

North Evia Pass 2025: Εναρξη υποβολής αιτήσεων από τους πολίτες μέσω του vouchers.gov.gr

Από σήμερα οι πολίτες μπορούν μέσω του vouchers.gov.gr να υποβάλουν αιτήσεις για το "North Evia Pass 2025".

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ 24 Οκτ 2025 | 07:00

Μητσοτάκης: "Οσο η Τουρκία έχει εκκρεμές casus belli απέναντι στην Ελλάδα δεν μπορεί να συμμετάσχει στο SAFE"

Από τις Βρυξέλλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε συγκεκριμένα για τη θεσμοθέτηση της ρήτρας διαφυγής και το πρόγραμμα SAFE.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ALPHA 23 Οκτ 2025 | 21:37

Πυρά Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: "Εκείνος έγινε ουρά των άκρων, της τοξικότητας και του διχασμού"

"Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί αυτό το σύμβολο για να διχάσει τον ελληνικό λαό", είπε ο Ν. Ανδρουλάκης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 Οκτ 2025 | 14:49

Μητσοτάκης στο Politico: "Υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο" - Xρειαζόμαστε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την άμυνα

"Το επιχείρημά μου είναι πολύ απλό - αν η άμυνα είναι το απόλυτο ευρωπαϊκό δημόσιο αγαθό, χρειαζόμαστε ευρωπαϊκές δομές και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση" είπε στο Politico ο Μητσοτάκης

ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ 23 Οκτ 2025 | 11:32

Μητσοτάκης: Η αμυντική θεώρηση της Ευρώπης εκτείνεται σε 360 μοίρες, κάτι που αποτελούσε πάντα πάγια ελληνική θέση

Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι οι ευρωπαϊκές κυρώσεις μπορούν να λειτουργήσουν ως πίεση στη Ρωσία για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 23 Οκτ 2025 | 07:42

Αγνωστος Στρατιώτης: Αγκάθι η εφαρμογή του νέου νόμου - Αιχμές Γεωργιάδη κατά Δένδια και προειδοποίηση Καρυστιανού

Η εφαρμογή της επίμαχης τροπολογίας για το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη θα φανεί στο …πεδίο, με όλα τα σημάδια να δείχνουν ότι θα είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 23 Οκτ 2025 | 07:17

Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Μητσοτάκης – Στην ατζέντα Ουκρανία, άμυνα και ασφάλεια και πράσινη μετάβαση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εστιάσει στην παρέμβασή του, στη δημιουργία μίας νέας ευρωπαϊκής αγοράς ενέργειας.

ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 22 Οκτ 2025 | 21:55

Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Με γεμάτη ατζέντα στην πρωτεύουσα του Βελγίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 22 Οκτ 2025 | 13:05

Μαρινάκης: "Κανένα πολιτικό ζήτημα μεταξύ Μητσοτάκη και Δένδια - Αρέσει σε κύκλους αυτή η παραφιλολογία"

"Θα μετρηθούν όλα τα κόμματα αν θα πάνε με το υγιές κομμάτι της κοινωνίας ή με αυτούς που δεν σέβονται", είπε ο κ. Μαρινάκης σχετικά με την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 22 Οκτ 2025 | 10:55

Ανδρουλάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Επίδειξη εσωκομματικής πυγμής από έναν πολιτικά αδίστακτο πρωθυπουργό

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "εργαλειοποίησε ένα σύμβολο εθνικής ενότητας για να διχάσει την κοινωνία με μόνο στόχο να λύσει τα εσωκομματικά του θέματα".

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ 22 Οκτ 2025 | 10:21

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης "διορθώνει" την ανάρτηση Μητσοτάκη για τον Σαββόπουλο: "Τα ‘χεις κάνει θάλασσα"

Το... λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανάρτησή του για τον Διονύση Σαββόπουλο.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 22 Οκτ 2025 | 08:40

Μητσοτάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Επικοινώνησα με τον Δένδια, δεν διαφώνησε πουθενά - Συνυπέγραψε και θα ψηφίσει

"Υπήρξε ανάγκη συλλογικής προστασίας ενός χώρου μνήμης", είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη.

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 22 Οκτ 2025 | 07:40

Αναταράξεις από την απουσία Δένδια και τη δήλωση για τον Αγνωστο Στρατιώτη - Το μήνυμα Μητσοτάκη στους "νοικοκυραίους"

Ο Πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τη νομοθετική ρύθμιση που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση, μέσα σε κλίμα ακραίας πόλωσης, υπό την επιρροή και του ρευστού πολιτικού σκηνικού.

"RIP ΝΙΟΝΙΟ» 21 Οκτ 2025 | 23:36

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Απέδειξε πως ήταν ένας υπέροχος τραγουδοποιός, ένας ευαίσθητος Έλληνας και ένας υπεύθυνος πολίτης

"Η βραχνή φωνή του Διονύση Σαββόπουλου θα μας συνοδεύει για πάντα", σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ 21 Οκτ 2025 | 21:19

Η δήλωση Δένδια για τον Άγνωστο Στρατιώτη, η απουσία του από τη Βουλή, οι μπηχτές ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση της ΝΔ

Ο υπουργός Άμυνας παραβρέθηκε σε εκδήλωση των Ενόπλων Δυνάμεων για το στρατιωτικό ημερολόγιο της περιόδου 1940-41, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Κοινοβούλιο, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία"

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 21 Οκτ 2025 | 18:58

Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου: Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα [βίντεο]

Το σχόλιο του προέδρου της Βουλής στις συνεχείς παρεμβάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού

ΥΨΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ 21 Οκτ 2025 | 17:38

"Τρικυμία εν κρανίω - Δεν σας έχω δει πιο αμήχανο": Καρφιά Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη για τον Άγνωστο Στρατιώτη

Σύμφωνα με το κείμενο της τροπολογίας, η ρύθμιση αφορά τα 4.600 τ.μ., μπροστά από τη Βουλή και το μνημείο, μέχρι την αρχή του πεζοδρομίου της πλατείας Συντάγματος

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 21 Οκτ 2025 | 14:28

Μητσοτάκης στα εγκαίνια του νέου Ωνάσειου: Η καμπάνια για τις μεταμοσχεύσεις ανέβασε κατά 50 χιλ. τους δωρητές σε 20 ημέρες

"Κάνουμε μια τεράστια μεταρρύθμιση που απαιτεί χρόνο και υπομονή" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την παράδοση της δωρεάς του Ιδρύματος Ωνάση

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 21 Οκτ 2025 | 14:26

Τσίπρας για Μητσοτάκη και Αγνωστο Στρατιώτη: Παίζει τα γνωστά παιγνίδια με την άκρα Δεξιά και την πατριδοκαπηλία

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Μητσοτάκη ότι δεν διστάζει να συμπεριφέρεται "ως ιδιοκτήτης του Άγνωστου Στρατιώτη και της Ιστορίας".

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 21 Οκτ 2025 | 07:00

Με ομιλία Μητσοτάκη ψηφίζεται σήμερα η τροπολογία για τον Αγνωστο Στρατιώτη - Τι απαγορεύεται, οι ποινές και τα πρόστιμα

Την αρμοδιότητα λήψης των αναγκαίων μέτρων για τη συντήρηση, φροντίδα και ανάδειξη του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και του έμπροσθεν χώρου, αναλαμβάνει το Υπ. Εθνικής Άμυνας.

"ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ" 20 Οκτ 2025 | 23:52

Άρθρο Μητσοτάκη στους Financial Times: Οι πέντε χρυσοί κανόνες για την πράσινη μετάβαση της Ευρώπης

"Η Πράσινη Συμφωνία της ΕΕ βρίσκεται σε σταυροδρόμι", προειδοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προτείνει πέντε κανόνες που δύναται να είναι αποδοτικοί

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ 20 Οκτ 2025 | 20:25

Δημοσκόπηση Marc: Δεύτερος καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Τσίπρας, πίσω από Μητσοτάκη - Κάτω από 10 μονάδες η διαφορά τους

Ακρίβεια, Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ τα τρία βασικά προβλήματα για την κυβέρνηση στη δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ANT1

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ 20 Οκτ 2025 | 18:29

Μητσοτάκης στη Σύνοδο MED9: "Οι μελλοντικές απειλές μπορεί να μην προέρχονται από την Ανατολή αλλά από το Νότο"

"Νομίζω ότι είμαστε ενωμένοι για να διασφαλίσουμε ότι τα σύνορα της Ευρώπης προστατεύονται εξίσου", ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ 19 Οκτ 2025 | 20:21

Καταποντίστηκε ο εκλεκτός του Ερντογάν στα Κατεχόμενα: Ο Τουφάν Ερχιουρμάν διαδέχεται τον Τατάρ στην ηγεσία του ψευδοκράτους

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν έλαβε ποσοστό 62,76% ενώ ο Ερσίν Τατάρ 35,80% - Συγχαρητήρια στον Ερχιουρμάν από τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον γγ του ΑΚΕΛ

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ 19 Οκτ 2025 | 17:57
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 19 Οκτ 2025 | 10:49

Μητσοτάκης: Κραυγαλέο fake news της αντιπολίτευσης, η δήθεν γενικευμένη επιβολή 13ωρης εργασίας

"Το πολύ έως τρεις ημέρες τον μήνα, απαιτείται υποχρεωτικά η συναίνεση του εργαζόμενου και η άρνησή του δεν μπορεί να οδηγήσει σε απόλυση", αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το 13ωρο

ΣΕ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 18 Οκτ 2025 | 13:27

Μητσοτάκης: "Προσπαθούμε κάθε μέρα για μέτρα στήριξης των νοικοκυριών στο μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας"

Εξαγγέλλουμε μέτρα μέσα από μειώσεις φόρων και αυξήσεις επενδύσεων όταν οι πιο πολλές ευρωπαϊκές χώρες κόβουν επιδόματα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 18 Οκτ 2025 | 08:37

Εκνευρισμός στο Μαξίμου για τις δηλώσεις Βενιζέλου - Γιατί λέει ότι η χώρα είναι "μη διακυβερνήσιμη"

Κυβερνητικά στελέχη έλεγαν πάντως πως είναι "απορίας άξιον να τίθεται ζήτημα κυβερνησιμότητας σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα, εθνικά, και οικονομικά"

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 17 Οκτ 2025 | 18:29

Στην Πεντέλη και τα Μελίσσια το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες των δύο περιοχών των Βορείων Προαστίων

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 17 Οκτ 2025 | 14:14

Η απάντηση Μητσοτάκη στον Καραμανλή για την κρίση των θεσμών: Μην τροφοδοτείτε την κρίση εμπιστοσύνης στη Δικαιοσύνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της περιφερειακής έδρας Περιστερίου του Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 17 Οκτ 2025 | 07:23

Κεντρικό πρόσωπο στις δημοσκοπήσεις η Καρυστιανού - Το 32,2% των πολιτών λέει ότι "σίγουρα ή μάλλον" θα την ψήφιζε

Το ερώτημα "πόσο πιθανό είναι να ψηφίζατε ένα κόμμα Καρυστιανού", απαντάται με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά.