X

Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την δολοφονία Αξαρλιάν: Το χαμόγελό του, η δύναμή μας απέναντι στους εχθρούς της ζωής

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός, "η μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν γίνεται η ευθύνη μας. Και το χαμόγελό του, η δύναμή μας απέναντι στους εχθρούς της ζωής, της ενότητας και της προόδου".

Γράφει: TheToc team

Σε ανάρτηση για την συμπλήρωση 30 χρόνων από τον άδικο χαμό και την δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν από την 17Ν προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Πρωθυπουργός, "η μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν γίνεται η ευθύνη μας. Και το χαμόγελό του, η δύναμή μας απέναντι στους εχθρούς της ζωής, της ενότητας και της προόδου".

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη:

Διαβάστε Επίσης

Δένδιας: Δεν ξεχνάμε τον Θάνο Αξαρλιάν

"30 χρόνια από την ημέρα που ο Θάνος Αξαρλιάν άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 20 ετών, εξαιτίας της δολοφονικής επίθεσης της 17Ν με ρουκέτα", επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και διαμηνύει: "Δεν ξεχνάμε τον Θάνο, όπως και όλα τα θύματα της τρομοκρατίας".

Βαρβιτσιώτης: Τριάντα χρόνια μετά, η μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν παραμένει ζωντανή

"Σαν σήμερα, ο Θάνος Αξαρλιάν δολοφονείται από τη 17 Νοέμβρη" σημειώνει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

"Τριάντα χρόνια μετά, η μνήμη του παραμένει ζωντανή, όπως και όλων των άλλων θυμάτων της τρομοκρατίας. Δεν ξεχνάμε!", υπογραμμίζει ο κ. Βαρβιτσιώτης.