Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα, εσείς είστε η διαπλοκή

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες.

mitsotakis-kurie-tsipra-eseis-eiste-i-diaploki
SHARE THIS
0
SHARES

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Μπορείτε κ. Τσίπρα να πάτε απο τη Βουλή στο Μαξίμου, στην κοινωνία δεν μπορείτε να βγείτε», είπε ο κ. Μητσοτάκης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για ασκήσεις αποπροσανατολισμού. «Εσείς είστε η διαπλοκή, πιο παλιοί και από το παλιό. Παραβιάζετε βάναυσα το Σύνταγμα, επιλέγετε το δρόμο των καθεστωτικών πρακτικών, δεν θα σας το επιτρέψουμε», τόνισε από το βήμα της Βουλής και πρόσθεσε: «Στην κατ ιδίαν συζήτηση σας είπα μια απλή κουβέντα. Επιστρέψτε πίσω τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ και εμείς θα ψηφίσουμε αμέσως. Θέλετε να κάνετε τον Παππά απόλυτο κυρίαρχο των ΜΜΕ. Αν ενδιαφερόσαστε για τη πολυφωνία θα έπρεπε να δώσετε περισσότερες άδειες».

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι ξεκάθαρη, η Ν.Δ. θα υπερασπίζεται την ελεύθερη ενημέρωση του λαού, πάντα υπό τον έλεγχο της ανεξάρτητης αρχής. «Κανείς δεν διαφωνεί με το να υπάρχει διαφάνεια. Ό,τι ισχύει για όλους τους επιχειρηματίες, πρέπει να ισχύει και για τους καναλάρχες» ανέφερε. 

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση πως απομακρύνει την Ελλάδα από τις αξίες της Ε.Ε. κάνοντας λόγο για «θεσμικό Grexit».

 
 
 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook