
«Θα βουλιάξουν την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσουν κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ περιοδεύοντας στη Δυτική Αττική.

«Δυστυχώς, και εδώ, στο Περιστέρι, επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η αδυναμία της να επιστρέψει σε μια αναπτυξιακή δυναμική.

» Η πολιτική της κυβέρνησης, όπως δρομολογείται με τα πρόσθετα μέτρα, τα οποία θα ψηφιστούν στη Βουλή, θα έχει τελικά ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα. Θα βουλιάξει την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσει κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της» τόνισε.

Ο ίδιος είπε ότι η ΝΔ έχει χρέος να είναι κοντά «στους ανθρώπους, οι οποίοι βάλλονται περισσότερο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Και να αποδείξουμε στην πράξη ότι η δήθεν κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες είναι απλά ένας μύθος».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr