Μητσοτάκης: Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα γαλάζιος

Δώσαμε από την αρχή πολιτική διάσταση στη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης και υποσχέθηκε πως θα γυρίσει πάλι όλη την Ελλάδα.

mitsotakis-o-xartis-tis-elladas-baftike-kai-simera-galazios
SHARE THIS
0
SHARES

Δώσαμε από την αρχή πολιτική διάσταση στη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και υποσχέθηκε πως θα γυρίσει πάλι όλη την Ελλάδα. 

Ο κ. Μητσοτάκης στο μήνυμά του αναφέρθηκε στις περισσότερες αρμοδιότητες και στην οικονομική αυτοτέλεια των τοπικών κοινοτήτων. Στη συνέχεια είπε πως οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από ένα εκλογικό σύστημα που ορθώνει εμπόδια στην αποτελεσματικότητα της αυτοδιοίκησης.

"Δώσαμε πολιτική διάσταση. Θέλουμε τους δημάρχους συμμάχους στη μάχη και στη στήριξη των αδυνάμων πολιτών μας. Στις 12 από τις 13 περιφέρειες επικράτησαν στελέχη που προέρχονται από τη δική μας παράταξη. Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα γαλάζιος. Μόνο που δεν είναι το γαλάζιο της παράταξης μας, αλλά πατρίδας μας".

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως ασχέτως της προέλευσής τους, οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες γνωρίζουν πως η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να δουλέψουν για το καλό όλων των πολιτών.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, για το οποίο είπε πως δρομολόγησε μεγάλη πολιτική αλλαγή.

"Σε 5 εβδομάδες έρχονται κρίσιμες εκλογές. Τότε θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον της χώρας. Θα είμαι πάλι στην πρώτη γραμμή για ήπιο πολιτικό αγώνα. Θα γυρίσω πάλι όλη την Ελλάδα. Με οδηγό τις δεσμεύσεις μας για ανάπτυξη, δουλειές, χαμηλότερους φόρους και πιο αποτελεσματικό κράτος.

Έτσι θα γίνει η ελπίδα πραγματικότητα για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε. Και έχουν θέση όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες", κατέληξε. 

Φωτό: INTIMEnews

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook