Μητσοτάκης: Παραιτηθείτε τώρα - Τέλος οι τυχοδιωκτισμοί

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του.

mitsotakis-paraititheite-twra---telos-oi-tuxodiwktismoi
SHARE THIS
0
SHARES

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του.

Με αφορμή και το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Παραιτηθείτε τώρα, δεν θα σας επιτρέψουμε να δώσετε άλλοθι σε κάποιους που σχεδιάζουν ή επιθυμούν να οδηγήσουν την πατρίδα στο περιθώριο της Ευρώπης. Μην διακονηθείτε να φτάσετε ως το τέλος τους τυχοδιωκτισμούς σας».

Ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τη μεταπολίτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...Ιστορική μας αποστολή είναι η ανόρθωση της Ελλάδας, όλοι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε υπό μία προϋπόθεση, την απαλλαγή της χώρας από την ανίκανη κυβέρνηση».

«Είχα υποδείξει στον κ. Τσίπρα ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, μέσω περιστολής δαπανών, αλλά μας αγνόησε.... ήδη η περήφανη διαπραγμάτευση μας έχει στοιχίσει πέντε φορές παραπάνω απ' όσα μας είχαν ζητήσει οι δανειστές... αυτό είναι το τίμημα προσωπικής αναξιοπιστίας του κ. Τσίπρα», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, για να προσθέσει: «Τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την πολιτική δραματοποίηση της κατάστασης. Την τελευταία φορά που το επιχείρησε, είπε ο κ Μητσοτάκης, εκμεταλλευόμενος μια τηλεφωνική υποκλοπή ενισχύθηκε το ΔΝΤ και ο ρόλος του. Τον προειδοποιώ ότι δεν αντέχει η χώρα να ξαναζήσει το δράμα του περσινού καλοκαιριού».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook