X

Μητσοτάκης σε Μενέντεζ: Ανυπομονώ να επιδιώξουμε κοινούς στόχους για ειρήνη και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Μενέντεζ μετά την ορκωμοσία Μπάιντεν.

Γράφει: TheToc team

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ρόμπερτ Μενέντεζ για τη νέα θέση που αναλαμβάνει ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Ρόμπερτ Μενέντεζ με τον οποίο συζήτησαν για θέματα ειρήνης και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είχα μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνομιλία με τον Ρόμπερτ Μενέντεζ. Τον συγχαίρω για το νέο του ρόλο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και ανυπομονώ να επιδιώξουμε κοινούς στόχους για ειρήνη και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή", έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στο Twitter.