X

Μπακογιάννης για την τραγωδία στην Marfin: Το αγέννητο παιδί της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου σήμερα θα ήταν 12 ετών

"Το αγέννητο παιδί της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου θα ήταν σήμερα 12 χρονών", γράφει σε ανάρτησή του για τη "μαύρη" επέτειο στην τράπεζα Marfin ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Γράφει: TheToc team

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία της Marfin που στιγμάτισε την Ελλάδα, με τρεις νεκρούς, μία εκ των οποίων έγκυος.

"Το αγέννητο παιδί της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου θα ήταν σήμερα 12 χρονών. Θα πήγαινε Γυμνάσιο, θα διάβαζε, θα έπαιζε", γράφει σε ανάρτησή του για τη "μαύρη" επέτειο στην τράπεζα Marfin στη Σταδίου, στις 5 Μαΐου του 2010, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

"Δεν τους ξεχνάμε. Όπως δεν ξεχνάμε και τον Επαμεινώνδα και την Παρασκευή. Δεν ξεχνάμε κανένα θύμα της Μαρφίν που χάθηκε άδικα εκείνη την καταραμένη ημέρα. Επιτέλους δικαιοσύνη. Επιτέλους κάθαρση", σημειώνει ο κ. Μπακογιάννης.