
Σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη μίλησε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα του διαχωρισμού εκκλησίας-κράτους αλλά και της στρατιωτικής θητείας.
Ο κ. Κασσελάκης, αφού τοποθετήθηκε εκ νέου υπέρ της κατάργησης της θητείας, αναφέρθηκε και στην δική του περίπτωση λέγοντας πως θα πάει στον στρατό για 20 μέρες.
"Θα πάω στρατό για 20 ημέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στρατό για 20 ημέρες. Ντάξει, όλοι ξέρουμε τώρα". Εκείνη την στιγμή όμως κάποιος από το κοινό τον διόρθωσε λέγοντάς του πως είναι 21 ημέρες, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: "Μακάρι και 22 θα κάνω όσες θέλουν δεν έχω θέμα. Εγώ ήθελα να πάω και στην παραμεθώριο και δεν μπορώ".
Δείτε τον διάλογο:
-Θα πάω στρατό για 20 μέρες
— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) October 22, 2023
-21 είναι.
-Α, ναι; Θα πάω και 22, δεν έχω θέμα. Είμαι και θρησκευόμενος. Μπαμπά μιλάω.
Ο άνθρωπος είναι ήδη στο ανώτερο σημείο της κλίμακας γελοιότητας Τσίπρα. pic.twitter.com/XZ37bbRY31
Η "παρατήρηση" στον πατέρα του
Μετά την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους, ένα θέμα στο οποίο έχει αναφερθεί και παλαιότερα, τονίζοντας παράλληλα πως και ο ίδιος είναι θρησκευόμενος.
Σε εκείνο όμως το σημείο σταμάτησε και έκανε παρατήρηση στον πατέρα του, ο οποίος μιλούσε με κάποιον και ακουγόταν, ενοχλώντας μάλλον τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. "Μπαμπά μιλάω", του είπε με τον πατέρα Κασσελάκη να σταματά αμέσως μετά.
" Μπαμπά, μιλάω"
— Κοινή Λογική || 🇬🇷 (@commonsense491) October 22, 2023
Βρήκαν 20 άτομα να μιλήσει ο Κασσελάκης στην Νέα Υόρκη & ανάμεσα τους ήταν ο πατέρας του, ο οποίος δεν σταμάτησε να μουρμουρίζει, εκνευρίζοντας τον Στέφανο.
Δεν μπορώ με το τσίρκο 😂 pic.twitter.com/BrInFL4SMJ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr