Μπουτάρης: «Υπάρχει μια ομάδα ποδοσφαίρου στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ»

Περιπολίες ηλικιωμένων στα πάρκα που θα διώχνουν τους τοξικομανείς, προτείνει Γιάννης Μπουτάρης- «Υπάρχει μια ομάδα ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ», υποστηρίζει

mpoutaris-uparxei-mia-omada-podosfairou-stin-thessaloniki-o-paok
SHARE THIS
0
SHARES

Νέες δηλώσεις οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος πρότεινε οι υπερήλικες να «περιπολούν» στα πάρκα και να απειλούν τους τοξικομανείς πως θα φωνάξουν την αστυνομία.

«Η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης

Ο Γιάννης Μπουτάρης, πρότεινε έναν πρωτοποριακό τρόπο για την μάχη κατά των ναρκωτικών, καθώς σε συνέντευξη του στα «Νέα» έκανε λόγο για συγκρότηση εθελοντικών ομάδων από μέλη των ΚΑΠΗ. Στόχος αυτών των ιδιότυπων «ομάδων κρούσης», θα είναι η φύλαξη της παιδικής χαράς στην πλατεία Αριστοτέλους. «Θα περπατούν και  θα λένε στους ναρκομανείς μαζέψτε τα και φύγετε, αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα», εξηγεί ο υποψήφιος δήμαρχος.

Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης βάζει «λάδι στη φωτιά» όσον αφορά τις ήδη τεταμένες σχέσεις του με τους οπαδούς του Αρη, καθώς υποστήριξε ότι «η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ τον Αρη και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή στην εθνική κατηγορία. Θες να φωνάξεις Αρης, ΠΑΟΚ ή Ηρακλής; Πήγαινε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, στα φυτώρια. Ολόκληρο Μιλάνο έχει δύο ομάδες», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

φωτογραφία: eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook