«Μύλος» σε ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τη διαγραφή Γρηγοράκου

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή τη χθεσινή διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

mulos-se-pasok-dimar-gia-ti-diagrafi-grigorakou
SHARE THIS
0
SHARES

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή τη χθεσινή διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Λακωνίας ότι εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συμπορευθούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να προχωρήσει στη διαγραφή του κ. Γρηγοράκου, προκάλεσε την έντονη ενόχληση της ΔΗΜΑΡ, με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη να δηλώνει, μιλώντας στο Mega, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν ενημερώθηκε εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι οι «χειρισμοί θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενημερώθηκε μετά την ανακοίνωση διαγραφής Γρηγοράκου. Ανάλογη αντίδραση υπήρξε και από τις «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία», οι οποίες σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί.

Το ήδη άσχημο κλίμα επιβάρυνε η υποψία ότι η διαγραφή «στόχευε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος διατηρεί στενές πολιτικές σχέσεις με τον κ.Γρηγοράκο. Γι αυτό και συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά έσπευδαν να διευκρινίσουν ότι η διαγραφή δεν αφορά τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Σκανδαλίδης: Αναγκαίο κακό η διαγραφή Γρηγοράκου 

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, αναφερόμενος στη στάση του κ. Γρηγοράκου, είπε ότι «ξεπέρασε τα εσκαμμένα» χαρακτηρίζοντας τη διαγραφή του «αναγκαίο» κακό.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκανδαλίδης ανέφερε ότι η διαγραφή του κ. Γρηγοράκου έγινε για λόγους τάξης και ισορροπιών στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς «με τις δηλώσεις του επιβάρυνε το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ» και ότι «Έπρεπε το κόμμα να αυτοπροστατευτεί».

Κρεμαστινός: Όποιος διαφωνεί δημόσια διαγράφεται

«Τα κόμματα λειτουργούν με κανόνες και όποιος βουλευτής αντιπαρατίθεται δημόσια με τον αρχηγό του διαγράφεται αυτόματα από την κοινοβουλευτική ομάδα», είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο επί σειρά ετών υπουργός στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, σχολιάζοντας τη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook