
Ακρως ειρωνική ήταν η απάντηση της Ν.Δ. στην είδηση πως ο νέος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, Στέλιος.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης.
Και σε ανώτερα!».
Δήλωση κι από Μακάριο Λαζαρίδη
Με μια επικριτική ανάρτηση στο διαδίκτυο σχολίασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης την τοποθέτηση του Στέλιου Παππα στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ.
«Με αφορμή την τοποθέτηση του πατέρα του αποτυχημένου υπουργού - καναλάρχη Νίκου Παππά, Στέλιου, στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ - αφού πρώτα τον κρατικοποίησαν - ανέσυρα ένα tweet του Α. Τσίπρα! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οικογενειοκρατία, αλλά καθεστώς!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Λαζαριδης.
Στην ανάρτησή του επισύναψε το σχετικο tweet του πρωθυπουργού στις 24 Ιανουαρίου του 2016 στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε τα εξής: «Έχουν το θρασος κάποιοι να μιλούν για ρουσφέτια και οικογενειοκρατία. Τα κόμματα που έχουν κάνει την οικογένεια κρατος».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr