Συμφωνία μετά την θύελλα: τι συζήτησαν οι 4 υποψήφιοι

Συνάντηση με σκοπό την εκτόνωση της έντασης είχαν στη Βουλή οι διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ πριν βρεθούν όλοι μαζί στην συνεδρίαση της Κ.Ο

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Συμφωνία μετά την θύελλα: τι συζήτησαν οι 4 υποψήφιοι

Κανονικά η εκλογή του προέδρου της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου συμφώνησαν οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία ,στη συνάντηση που είχαν στη Βουλή απορρίπτοντας σενάρια, εισηγήσεις και προτάσεις για αναβολή και έκτακτο συνέδριο.

Οι κύριοι Μεϊμαράκης,Μητσοτάκης, Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας με τη σημερινή τους συνάντηση θέλησαν να δείξουν ότι «πολιτικά και πολιτισμένα» μπορούν να επιλύσουν τα αγκάθια που έχουν εμφανιστεί και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία.

Συμφωνία μετά την θύελλα: τι συζήτησαν οι 4 υποψήφιοι

Και εξέδωσαν μια κοινή δήλωση ενότητας λίγη ώρα πριν αρχίσει η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κεκλεισμένων των θυρών και απόντων Καραμανλή και Σαμαρά.

Τι λένε οι 4 στην κοινή τους δήλωση

«Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού.

Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου».

Λίγο νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης περιγράφοντας το κλίμα της συνάντησης είπε ότι η χθεσινή μέρα (σσ της εκρηκτικής συνεδρίασης της ΚΕΦΕ) αποτελεί παρελθόν.

Όπως είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχιση διαδικασίας με βάση το κατασταστικό.

«Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ενότητας, η Ν.Δ. προχωράει μπροστά ενωμένη» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Συμφωνία μετά την θύελλα: τι συζήτησαν οι 4 υποψήφιοι - εικόνα 2

Μεϊμαράκης: 'Ολα θα προχωρήσουν κανονικά

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Ευ. Μεϊμαράκη και πληροφορίες από συνεργάτες του ότι διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου συνεχίζεται κανονικά και δεν υπάρχει κανένα θέμα αναβολής. Μάλιστα ο εκπρόσωπός του Θεόδωρος Αμπατζόγλου θα επιστρέψει στην κεντρική εφορευτική επιτροπή.

ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν οι προδιαγραφές στο ίντερνετ και προχωράμε στην ανοιχτή διαδικασία.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα θα επιστρέψει ο εκπρόσωπος σας στην ΚΕΦΕ;

ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Είναι αυτονόητο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σε λίγη ώρα έχετε συνάντηση με τους τρεις ανθυποψηφίους σας στη Βουλή. Τι θα συζητήσετε, ποιο είναι το νόημα αυτής της συνάντησης;

ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Καταρχήν να σας πω ότι εγώ συζητώ μαζί τους τηλεφωνικά τακτικά. Κατά δεύτερον θεωρώ ότι πάντα βοηθάει η συζήτηση μεταξύ των συνυποψήφιων για όλα τα θέματα.

Συμφωνία μετά την θύελλα: τι συζήτησαν οι 4 υποψήφιοι - εικόνα 3

( Φωτό από την χειραψία των κ.Μεϊμαράκη και Αδωνι Γεωργιάδη στους διαδρόμους της Βουλής πριν τη συνάντηση)

Συμφωνία μετά την θύελλα: τι συζήτησαν οι 4 υποψήφιοι - εικόνα 4

( Φωτό από την είσοδο του Απ.Τζιτζικώστα)

Τζιτζικώστας: Καμιά αναβολή στην εκλογή

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας απορρίπτει το ενδεχόμενο αναβολής της εκλογής και σημείωσε πως θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου, με τον τρόπο που ορίζει το καταστατικό, με απόλυτη διαφάνεια, με τις ίδιες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν κατά την εκλογή του 2009 και με τη σύμφωνη γνώμη της ΚΕΦΕ και των εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων.

ο κ. Τζιτζικώστας υπενθύμισε πως «ο κ. Μεϊμαράκης, μετά τις εθνικές εκλογές, έδωσε την εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή του νέου προέδρου της, από τη βάση της παράταξής» και -όπως λέει- με αυτή την απόφαση κατέθεσε και την υποψηφιότητά του.

Όπως λέει, «η εκλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί κατάκτηση των μελών της, μέγιστης νομιμοποίησης και δημοκρατικότητας των επιλογών της και πηγή δύναμης και ανανέωσης για την παράταξή μας», και «οποιαδήποτε καταστρατήγηση του καταστατικού, προσχηματικές αντιδράσεις και τυχόν ακύρωση των εκλογικών διαδικασιών, θα συνιστούσε πραξικόπημα, παραβίαση κάθε αρχής δημοκρατικότητας και νομιμότητας και ευθεία προσβολή των μελών της παράταξής μας».

Επίσης, ο κ. Τζιτζικώστας τονίζει πως «η δημοκρατική έκφραση της κοινωνικής βάσης της Νέα Δημοκρατία δε αποτελεί κίνδυνο», αντιθέτως όπως λέει, κάθε άλλη επιλογή, συρρικνώνει και μικραίνει τη Νέα Δημοκρατία και την κρατά καθηλωμένηνη στο χθες.

«Τώρα, είναι η ώρα να ακούσουμε τη φωνή της»καταλήγει ο κ. Τζιτζικώστας.


Συμφωνία μετά την θύελλα: τι συζήτησαν οι 4 υποψήφιοι - εικόνα 5

Βέρτιγκο στην Κ.Ο

Σε σύγχυση βρίσκεται και η κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι βουλευτές διαπιστώνουν ότι το κόμμα ομφαλοσκοπεί και σπαράσσεται χάνοντας ,χωρίς καν να δώσει τις μάχες στη Βουλή απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στην «εσωτερική σφαγή η αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να συζητήσει και να αποφασίσει την στάση έναντι του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που ψηφίζεται την Παρασκευή.

Τι έγραφε νωρίτερα το ρεπορτάζ του theTOC.gr

Εισηγήσεις για αναβολή εκλογής και εκτάκτου συνεδρίου

Γαλάζιοι βουλευτές προσανατολίζονταν να ζητήσουν αναβολή της διαδικασίας εγείροντας και πολιτικά αλλά και διαδικαστικά ζητήματα ενώ κάποιοι άλλοι προκρίνουν ως λύση την διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου.

Μεταξύ όσων σκοπεύουν να θέσουν στην Κ.Ο θέμα αναβολής είναι και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα προτείνει η εκλογή να μετατεθεί για το Μάρτιο του 2016 όπως προβλεπόταν αρχικά.

Εκτακτο συνέδριο όπως το 2009;

Νωρίτερα την Τρίτη άλλα στελέχη ζητούσαν να υπάρξει πρωτοβουλία για τη σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου πριν από τις 22 Νοεμβρίου και την εκλογή νέου αρχηγού προκειμένου να επιλυθούν θέματα ουσίας αλλά και διαδικασίας και να αποτραπεί ενδεχόμενο αμφισβήτησης της εκλογής και ο συνεπαγόμενος κίνδυνος διάσπασης.

Υπενθυμίζεται ότι έκτακτο συνέδριο είχε διεξαχθεί και το 2009 όταν και άλλαξε η διαδικασία εκλογής με εκλογή αρχηγού από τη βάση.

Τη σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου σύμφωνα με πληροφορίες βλέπει πλέον με θετικό μάτι και ο Β. Μεϊμαράκης αλλά είναι άγνωστο πως τοποθετούνται μέχρι στιγμής οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ερωτηθείς ο κ. Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ για το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκτάκτου συνεδρίου είπε ότι δεν του προκύπτει κάτι τέτοιο και δεν κάνει κανένα σχόλιο.

Μεϊμαράκης: Στην ΚΕΦΕ μπήκε ο πρόεδρος της ΝΔ όχι ο υποψήφιος

Εξηγήσεις για την οργισμένη εισβολή του στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ το απόγευμα της Τρίτης έδωσε ο Β. Μεϊμαράκης που έθεσε ως προϋπόθεση να δεχθεί τις αποφάσεις της ΚΕΦΕ είναι να υπάρξει θετική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του κόμματος.

«Αν ο νομικός σύμβουλος πει ότι το θέμα είναι εντάξει νομικά με τη νομοθεσία που ισχύει, τότε το θέμα είναι λήξαν και προχωρά η διαδικασία. Αλλά τον ψάχνουμε και σήμερα από το πρωί», είπε αιχμηρά ο κ. Μεϊμαράκης

Κακλαμάνης: Αν δεν λήξει το διαδικαστικό η λύση είναι έκτακτο συνέδριο

«Eάν αυτό το θέμα δεν λήξει εντός του προσεχούς 24ώρου η λύση είναι το έκτακτο συνέδριο, το οποίο μπορεί να γίνει τάχιστα» τόνισε το πρωί της Τετάρτης ο Νικήτας Κακλαμάνης δικαιώνοντας την αντίδραση του κ. Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ και αφήνοντας αιχμές για την επιλογή της εταιρίας που θα διενεργήσει την εκλογή.

«Για τα χθεσινά γεγονότα, επί της ουσίας, είχε απόλυτα δίκιο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Δεν μπορεί ένας υπάλληλος του κόμματος να πηγαίνει και να λέει "επέλεξα εταιρία"», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής στο Real FM και συνέχισε «Χρειάζεται διαφάνεια και αξιόπιστη εταιρεία, με ό,τι σημαίνει η λέξη αξιόπιστη με "A" και είμαι πολύ σαφής στο τι εννοώ».

Γιακουμάτος: Μόνο το συνέδριο μπορεί να παύσει τον Παπαμιμίμο

Ο Γεράσιμος Γιακουμμάτος εκ των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του κ. Μεϊμαράκη άσκησε δριμεία κριτική κατά του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου λέγοντας πως αν είχε λίγη τσίπα θα έπρεπε να έχει υποβάλει την παραίτησή του.

« Ο κ. Παπαμιμίκος - κύριος κατά τους άλλους εγώ έχω εκφραστεί προ αμνημονεύτου χρόνου για αυτόν -δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος του Τζιτζικώστα και να είναι και πρόεδρος της ΚΕΦΕ. Αν είχε τσίπα θα είχε παραιτηθεί » είπε ο κ. Γιακουμάτος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα FM.

Οπως είπε «είναι δικαίωμά του να υποστηρίζει όποιον θέλει αλλά δεν μπορεί να παραμένει πρόεδρος της ΚΕΦΕ».

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος γνωστοποίησε επίσης ότι «ουδείς μπορεί να πειράξει τον Παπαμιμίκο» από τη θέση του καθώς « είναι από Συνέδριο» και επέμεινε πως «είναι λάθος του που παραμένει στη θέση του».

Δένδιας: Με όσα συμβαίνουν στη ΝΔ νομίζω ότι... ονειρεύομαι

Την αντίθεσή του στη διαδικασία που επιλέχθηκε - χωρίς να προηγηθεί συνέδριο - να πάει το κόμμα στην αλλαγή αρχηγού εξέφρασε εκ νέου ο Νίκος Δένδιας λέγοντας « Δεν με καλύπτει καθόλου αυτή η διαδικασία. Το λέω από το Γενάρη και όχι τώρα και μου θυμίζει τον καλύτερο οδηγό της F1 που είναι ο Χάμιλτον αυτή τη στιγμή – παλιά ήταν ο Σουμάχερ. Παίρνουμε λοιπόν τον Χάμιλτον και τον εκλέγουμε αρχηγό και του δίνουμε ένα σαράβαλο. Υπάρχει καμία πιθανότητα να τα καταφέρει;»

« Αυτό που κάνουμε είναι αυτοκτονικό» είπε μιλώντας στο Βήμα FM ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνοντας « μερικές φορές νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει το ονειρεύομαι».

Τα μυστικά πίσω από την σύγκρουση

Το κυρίαρχο είναι ότι κυρίως αφορά την μεγάλη σύγκρουση του νυν προέδρου της Ν.Δ και υποψηφίου για την αρχηγία με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που επικρίνεται ότι παρασκηνιακά στηρίζει τον 37χρονο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Η χθεσινή εικόνα που εμφάνισε η Ν.Δ. με όσα πρωτόγνωρα έγιναν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, όπου κυριάρχησε η…«εισβολή» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τα «γαλλικά» του κατά του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου και τον διευθυντή του κόμματος, Κώστα Τσιμάρα, ρίχνει βαριά τη σκιά της στην κεντροδεξιά.

Και αυτό διότι δεν ήταν μια απλή πολιτική παρατήρηση του Βαγγ. Μεϊμαράκη, καθώς ο ίδιος άφησε σοβαρούς υπαινιγμούς για σχέδιο απευθείας ανάθεσης του έργου διεξαγωγής των εκλογών σε συγκεκριμένη εταιρεία και για «παράθυρα» λαθροχειρίας στην εκλογική διαδικασία.

Ζητούν παρέμβαση Καραμανλή

Η ανησυχία των κορυφαίων στελεχών είναι έκδηλη και κυρίαρχη για το κατά πόσο μπορεί η Ν.Δ. να φθάσει συντεταγμένη έως την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών, ενώ ήδη εκφράζονται φόβοι για την ενότητα του κόμματος. Ήδη, ορισμένα κεντρικά και ιστορικά στελέχη της συντηρητικής παράταξης έχουν απευθυνθεί στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ζητώντας του να παρέμβει.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Κάτι πρέπει να γίνει για να μην γελοιοποιηθεί η παράταξη. Πρέπει πάση θυσία να διασφαλιστεί η ενότητα» φέρεται να είπε σε πρόσφατη σύναξη ο πρώην υπουργός και πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης.

Πολλοί ζητούν ήδη από τον Κ. Καραμανλή να κάνει ότι είναι δυνατόν να βρεθεί λύση στο σημερινό αδιέξοδο, καθώς εκφράζονται φόβοι για γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτες συνέπειες το επόμενο διάστημα. O ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν, αλλά μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν είχε αποφασίσει εάν θα κάνει κάποια κίνηση. Πάντως σήμερα έχει διάφορες συναντήσεις στο γραφείο του, όπου θα γίνουν και προχωρημένες συζητήσεις για το πώς μπορεί να διασφαλιστεί η ενότητα της παράταξης.

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα το απόγευμα

Σε αυτό το κλίμα με ιδιαίτερο ενδια η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα, όπου θα συζητηθεί η στάση του κόμματος έναντι του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, αλλά το κρίσιμο είναι η παρουσία του Απ. Τζιτζικώστα, τον οποίο θα επιχειρήσουν να στριμώξουν πολλοί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 02 Δεκ 2020 | 18:52

Ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα ενόψει Χριστουγέννων - Τι αλλάζει για τα σούπερ μάρκετ

Το άνοιγμα των εποχικών καταστημάτων προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΔΡΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 02 Δεκ 2020 | 16:12

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε και σποτ για τον Αντιδήμαρχο Baden Baden και τη βόλτα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη βόλτα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα και την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αθηναίων

"ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ" 02 Δεκ 2020 | 14:36

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Θα λογοδοτήσει για το παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων

Ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει πως ο πρωθυπουργός δεν θα αποφύγει να λογοδοτήσει για το παράλληλο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων.

ΟΙ ΕΞΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 02 Δεκ 2020 | 12:50

Εκανε λάθος ο πρωθυπουργός στη βόλτα στην Πάρνηθα; - Μια αποτίμηση, η Αυγή και το Μακελειό

Μια αποτίμηση των αντιδράσεων για την βόλτα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα και η φωτογραφία χωρίς μάσκα.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ 17,5 ΔΙΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ 9ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2020 02 Δεκ 2020 | 12:18

Μητσοτάκης: "Μικρός άθλος" η αντοχή του ελληνικού εξωτερικού εμπορίου εν μέσω πανδημίας

Στόχος, είπε ο Κ. Μητσοτάκης, είναι "η Ελλάδα που παράγει, η Ελλάδα που εξάγει". Η ομιλία στον χαιρετισμό του στο συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΟΤΑΝ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ 02 Δεκ 2020 | 10:33

Γεωργιάδης για φωτογραφία Μητσοτάκη: Προφανώς επιτρέπεται να πάμε για άθληση στην Πάρνηθα και στο Τατόι

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι επιτρέπεται στους πολίτες η ατομική άσκηση στην Πάρνηθα - "Αν οι ειδικοί εισηγηθούν να μην ανοίξει η αγορά, δεν θα ανοίξει" είπε για το lockdown.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ 02 Δεκ 2020 | 07:29

Οι τρεις παράγοντες που ξεκλειδώνουν το lockdown: Σταδιακά το λιανεμπόριο - Σχολεία από το 2021

Ανησυχία σε ειδικούς και κυβέρνηση από την νέα αύξηση των κρουσμάτων και θυμάτων από την πανδημία.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01 Δεκ 2020 | 20:34

Στο 31ο Greek Economic Summit ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άλμπερτ Μπουρλά

Στο 31ο Greek Economic Summit, αύριο το βράδυ (20.00') ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ 01 Δεκ 2020 | 19:11

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Μακρόν για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής και τις προκλήσεις Ερντογάν - "Να επιβληθούν κυρώσεις"

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν ενόψει της επικείμενης Συνόδου Κορυδής

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ 01 Δεκ 2020 | 17:39

Κορονοϊός: Κατατέθηκε η τροπολογία για το πλαφόν στις τιμές των τεστ - 40 ευρώ το μοριακό, 10 ευρώ το rapid test

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατέθεσε την τροπολογία για το πλαφόν στις τιμές των τεστ για τον κορονοϊό

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ 01 Δεκ 2020 | 17:26

H Aston Martin του Αντιδημάρχου Αθηναίων έφθασε μέχρι το Υπουργικό- Το αιχμηρό σχόλιο Μητσοτάκη

Μετά τον σάλο με την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Μακρόπουλου για την Aston Martin που νοσταλγεί...το θέμα σχολιάστηκε και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ 01 Δεκ 2020 | 12:19

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Ευρωπαίους ηγέτες για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής

Συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεδιάσκεψη για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής

ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ 01 Δεκ 2020 | 07:33

Από τις 14 Δεκεμβρίου η άρση του lockdown με πιθανό διάγγελμα Μητσοτάκη: Πρώτα τα δημοτικά και το λιανεμπόριο

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα έχει στα χέρια την εισήγηση των λοιμωξιολόγων για την άρση του lockdown.