Για παρακρατικές μεθόδους που όχι μόνο αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία αλλά δεν φοβίζουν ούτε πτοούν τους πολίτες κάνει λόγο η ΝΔ σχετικά με την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Την οποία και αποδοκιμάζει καθιστώντας παράλληλα την κυβέρνηση υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλλητηρίου.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.
Υπενθυμίζουμε - για άλλη μία φορά - ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.
Οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr