Νέα εκδοχή Καμμένου για το πως πλήρωσε το ξενοδοχείο στο Λονδίνο

O υπουργός Αμυνας εκλήθη από τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντήσει αν είπε αλήθεια στη Βουλή για τον τρόπο που πλήρωσε την διαμονή του σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

nea-ekdoxi-kammenou-gia-to-pws-plirwse-to-ksenodoxeio-sto-londino
SHARE THIS
0
SHARES

O υπουργός Αμυνας εκλήθη την Τρίτη από τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντήσει αν είπε αλήθεια ή ψέμματα στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα για τον τρόπο που πλήρωσε την διαμονή του σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο.   

 «Είπατε αλήθεια ή ψέματα την περασμένη Δευτέρα στην Ολομέλεια για τον τρόπο που πληρώσατε την δαπάνη σας;» ρώτησε τον κ. Καμμένο  ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Παραπολιτικά της απόδειξης πληρωμής με μετρητά του λογαριασμού 2.642 στερλινών για το δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο υπουργός με την σύζυγο του κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο.

Το θέμα είχε ανακύψει καθώς ο υπουργός 'Αμυνας είχε υποστηρίξει προ ημερών στη Βουλή ότι είχε πληρώσει με την κάρτα του και αντί του σχετικού παραστατικού είχε καταθέσει στα πρακτικά. το χαρτί της ηλεκτρονικής κράτησης που αναφέρει μόνο την ημέρα check in και την ημέρα του check out. 

Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου   

«Είπα στην Βουλή ότι χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα που πλήρωσε ο Παπαχρίστος την αγωγή και εν συνεχεία πλήρωσα από την τσέπη μου. Διαβάστε τα πρακτικά. Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου. Το απαντώ αυτό σε εσάς γιατί ξέρετε και δεν διαβάζετε μόνο δημοσιεύματα. Διαβάστε τα πρακτικά και θα δείτε ότι δέσμευσα την κάρτα μου. Την τσέπη μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

 «Δεν διάβασα τα πρακτικά. Σας άκουσα. Ήμουν μέσα στην Νέα συνεδρίαση. Εγινα κοινωνός των δημοσιευμάτων. Αυτό το θέμα έφερα και πήρα την απάντηση από εσάς. Δέχομαι την απάντησή σας και το περιεχόμενό της θα το δούμε» επιφυλάχθηκε ο κ. Λοβέρδος. 

Ο υπουργός 'Αμυνας ανέφερε επίσης ότι μέσω twitter «προαναγγέλλεται ότι το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται επίθεση εναντίον του ανήλικου παιδιού μου που θα φρίξουμε. Για να καταλάβετε τι σημαίνει κάποιοι να στοχοποιούν πολιτικούς για δικούς τους λόγους και όχι γιατί οι πολιτικοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook