X

Νέα έξοδος Καραμανλή στο «Κουτούκι» της Κηφισιάς

Η τελευταία εμφάνιση Κώστα Καραμανλή - Στο “Κουτούκι” στην Κηφισιά.

Γράφει: TheToc team

Είναι μία από τις τελευταίες εξόδους του Κώστα Καραμανλή και έγινε με αφορμή την γιορτή του δημοσιογράφου Νίκου Στέφου.

Οπως γράφει η επίσης δημοσιογράφος Αρετή Σιδηροκαστρίτου που δημοσιεύει στο facebook και τις φωτογραφίες από το γλέντι, “με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ,στην ταβέρνα « Το κουτούκι» στην Κηφισιά όπου δεχθηκαμε πρόσκληση από το Νίκο Στέφο για τη γιορτή του!

Έτσι ξαναβρέθηκα με μερικούς φίλους δημοσιογράφους και πολιτικούς, μετά από πολύ καιρό ,όπως κι εγώ με τον πρώην Πρωθυπουργό .Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή,μας έδωσε χαρά η παρέα ,και όσοι είχαμε καιρό να τα πούμε είπαμε να βλεπόμαστε πιο συχνά! Και του χρόνου Νίκο Στέφο! Είσαι πάντοτε ευγενής και άριστος οικοδεσπότης!”

Με την ευκαιρία της γιορτής του δημοσιογράφου Νίκου Στέφου οι συνδαιτυμόνες γιόρτασαν και τα γενέθλια του Βαγγέλη Μεΐμαράκη.

“Ο Νίκος είχε φροντίσει για την έκπληξη και την τούρτα!!! Να ζήσεις Βαγγέλη!” γράφει η Αρετή Σιδηροκαστρίτου.

Με την καλή συνάδελφο ( στη μέση) Αλεξία Κουλούρη και τη βουλευτή Αννα Καραμανλή περάσαμε υπέροχα στην ταβέρνα «το κουτούκι» στη γιορτή του φίλου μου και συναδέλφου Νίκου Στέφου!Το κρύο και η καταρρακτώδης βροχή δεν μας εμπόδισαν ,φορέσαμε ,εγώ κυρίως ,τα πιο βαριά ρούχα και νάμαστε!